Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect se objevil na Twitchi! Zapletl se do vyšetřovaní Velmy ze Scooby-Doo

6. 10. 2022 | 18:51 Twitch
Herschel „Guy“ Beahm IV, známější pod svým online aliasem Dr Disrespect, je americký streamer. Po banu na Twitchi se musel přesunout na jinam a a na platformu vlastněnou Amazonem má zákaz. Přesto se šikovně alespoň jeho portrét prodral do jednoho vysílání tou nejoriginálnější, ale zároveň ne zakázanou cestou.
Dr Disrespect ve sprše
Dr Disrespect ve sprše
Zdroj: Twitch

Dr Disrespect je na Twitchi zabanován od června 2020. Skutečný důvod, proč byl jeho kanál smazán, nikdo nezná. V březnu 2022 se konečně urovnal právní spor s Twitchem a od té doby se situace docela uklidnila. Členové Champions Clubu ale stále nejsou o nic moudřejší ohledně toho, proč musel přejít na YouTube.

Zákaz na Twitchi má dlouhodobý dopad na Doktorovu schopnost streamovat, protože nemůže vysílat s největšími tvůrci obsahu, kteří mají na Twitchi exkluzivitu. Pokud by se hvězda s parukou objevila u jiného streamera, způsobila by porušení podmínek. Přesto někdo našel způsob, jak ho přivést zpět.

Streamerka Stormfall33 jako Velma ze Scooby-Doo řešila detektivní případ. Po vstupu do koupelny byl někdo ve sprše. Diváci ale ve skutečnosti nemohli vidět, kdo to byl. Řekla: „Víte, že došlo k vraždě? Omlouvám se, že tě obtěžuji při sprchování.“ O několik sekund později se nad horní částí sprchy objevila hlava. Byl tam.

„Chcete mluvit o dvojnásobném šampionovi videoher a skutečné mezinárodní superstar?“ V chatu propukl výbuch smíchu, když se klasické fráze Dr Disrespecta hrnula jedna po druhé. I když vystoupení se jednalo pouze o přehrávaný videozáznam s obličejem oblíbené internetové celebrity, byl to naprosto vintage Doc.

Stormfall33 pokračovala v řešení vraždy jako Velma, což už samo o sobě mělo své kouzlo a bylo to zábavné, ale výskyt Dr Disrespecta ukradl celou show pro sebe a streamerku dostal pod světla reflektorů.

Štítky: Twitch, Dr Disrespect
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.