Přejít k hlavnímu obsahu

Problémy s přihlášením do Overwatch 2 bránily ve hře i zaměstnancům Blizzardu

6. 10. 2022 | 13:10 Overwatch Zajímavost
Obrovské problémy v přihlašování panovaly v den vypuštění Overwatch 2 do světa. Dokonce ani bývalý správce komunity Blizzardu nemohl získat přístup ke svému účtu.
Overwatch 2
Overwatch 2
Zdroj: Blizzard Entertainment

Spuštění Overwatch 2 bylo dlouho očekávanou událostí. Původní díl již není dále hratelný, a tak museli všichni hráči přesedlat na novější verzi hry. Ale někteří si moc nezahráli, většinu dne strávili přihlašováním, ve frontě, nebo se ke hře vůbec nedostali. Podle někoho za to může nová ochrana, podle jiných DDoS útok.

Novinkou, abyste si hru mohli zahrát, je povinná ochrana skrz SMS na Battle.net účtech. Ta ale způsobila příliš mnoho problémů s hraním v den vydání, a to i pro zaměstnance Blizzardu. Bývalý komunitní manažer Blizzardu Daniel Smith kritizoval společnost v den uvedení Overwatch 2. „Není nad to, když Blizzard komplikuje situaci současným i bývalým zaměstnancům, aby nemohli hrát OW2,“ sdělil na Twitteru, ale následně svůj komentář smazal.

Pro Overwatch 2 Blizzard požadoval, aby hráči propojili svá telefonní čísla se svými účty. Ti, kteří pro společnost pracovali, tak mají smůlu. Pokud tedy nemají americké číslo, které mohou se systémem správně propojit. Smith objasnil, že jeho problémy s přihlášením nebyly způsobeny útokem DDoS, ale tím, jak na jednotlivých účtech funguje nová ochrana SMS od Blizzardu. Aby měl přístup ke svým zaměstnaneckým výhodám Blizzardu, potřebovaly jeho účty správné severoamerické telefonní číslo.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Overwatch 2, Blizzard
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.