Přejít k hlavnímu obsahu

Zázrak na počkání? Strom reality se možná vrací k životu!

7. 10. 2022 | 11:31 Fortnite Update hry
Reality Tree hrál hlavní roli v předchozí sezóně, ale zdá se, že jeho příběh ještě není zdaleka u konce. S vydáním poslední aktualizace společnost Epic Games představila několik nových změn na mapě. Listnáč jimi byl ovlivněn a pravděpodobně může v příběhu znovu hrát velkou roli.
Reality Tree
Reality Tree
Zdroj: Epic Games

Mnoho z hráčů věřilo, že Epic Games strom nadobro odstraní ze hry. Bylo to vesměs proto, že byl důležitý pro příběh 3. řady a dál už s ním nikdo nepočítal. Přestože zůstal, ve srovnání s předchozí verzí vypadá docela jinak. Na začátku sezóny se zdálo, že umírá, ale nyní se situace změnila.

Po posledních změnách na mapě to vypadá, že oblíbený Strom vstoupil do další životní fáze. V současné době je kolem něj ještě více chromových šestiúhelníků, což pravděpodobně znamená, že jej Chrome brzy ovládne.

Herald
Herald
Foto: Epic Games

Už víme, že Chrome ovládá Herald a je v podstatě hlavním antagonistou aktuální sezóny.  Na základě úniků odhadujeme, že strom projde ještě několika fázemi. Jeho další  proměna buda zveřejněny dokonce zřejmě tento týden.

Kromě samotného stromu se po celé mapě objevují chromované šestiúhelníky a určitě budou významným prvkem v nadcházejícím live eventu. Na odhalení jejich významu si ale ještě musíme počkat.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.