Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka byla i s rodinou vystěhována v živém přenosu, teď prosí o pomoc

9. 10. 2022 | 16:06 Twitch
Twitch osobnost Sam Seum byla uprostřed obvyklého streamu, když byl její přímý přenos přerušen neočekávanou událostí. Její rodina byla vystěhována z domova. Streamerka svým divákům zanechala emotivní zprávu.
Seum vysvětluje její vystěhování z domova
Seum vysvětluje její vystěhování z domova
Zdroj: Twitter

Seum, která má na platformě vlastněné Amazonem přes 80 tisíc sledujících,  velmi náhle opustila svůj stream a vypadala znepokojeně. Před náhlým ukončením vysílání mluvila s někým mimo kameru, pak prostě  řekla: „Musím jít, promiňte.“ Okamžitě vypnula Twitch, aniž by poskytla informace o tom, co se děje. Pro její fanoušky to byl řádný důvod k obavám.

Nedlouho poté se Seum vydala na Twitter, aby o sobě poskytla aktuální informace svým divákům a komunitě. Řekla, že nemá s rodinou kam jít a žádá o jakoukoli pomoc. „Neexistuje způsob, jak se nastěhovat zpět, i když zaplatíme, co dlužíme... Jsme v kontaktu s VA, abychom se pokusili získat přechodné bydlení, ale ano... Potřebuji domov pro svou rodinu,“ svěřila se na sociální síti.

Seum poté zveřejnila sérii videí vysvětlujících situaci a uvedla, že je ze současného stavu věcí rozrušená. Zmínila se, že se objevili šerifové a řekli jim, aby si „sebrali své věci a odešli.“ To vše přestože neobdrželi třídenní upozornění, které měli údajně dostat, pokud by tento problém nastal. Streamerka od té doby neposkytla žádné aktualizace, i když řekla, že následující den i tak navštíví TwitchCon v San Diegu, protože cesta už byla zaplacena a na akci musí také pracovat.

Není jasné, co Seum po události udělá, ale několik lidí online nabídlo svou pomoc nejen jí, ale také jejímu manželovi, který se uchází o práci v IT, takže se situace může brzy obrátit v jejich prospěch.

Zdroj: Twitter
Štítky: Twitch, Seum, TwitchCon
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.