Přejít k hlavnímu obsahu

Hráčka Valorantu ubodala svou sestru za to, že flirtovala s jejím přítelem během hraní Valorantu

10. 10. 2022 | 07:00 VALORANT Kauza
Jedenadvacetiletá žena z amerického Orlanda čelí obvinění z vraždy prvního stupně poté, co ubodala svou mladší sestru. Oběť se měla provinit tím, že flirtovala se sestřiným přítelem během hraní Valorantu.
Jedenadvacetiletá hráčka Valorantu ubodala svou sestru za to, že "flirtovala s jejím přítelem"
Jedenadvacetiletá hráčka Valorantu ubodala svou sestru za to, že "flirtovala s jejím přítelem"
Zdroj: Orange County Sheriff's Office

V případu figurují dvě ženy, jedenadvacetiletá Fatiha Marzan a její o rok mladší sestra Sayma. Ta podle zprávy webu Orlando Sentinel měla  hrávat Valorant s bývalým přítelem Fatihy a komunikovat s ním prostřednictvím herního chatu. Vztah, který mezi nimi vznikal, se Fatize vůbec nelíbil. Když se dozvěděla, že její ex-přítel Saymě vyznal své city, nehodlala se s tím jen tak smířit a z Amazonu si objednala set nožů. 

Když objednaný set dorazil, skryla ho v šatníku. Vše pak vyvrcholilo 26. září, kdy počkala, až rodina usne. Následně v jejich společném pokoji kolem půl páté ráno bodla Saymu „třikrát až čtyřikrát do srdce“. K činu se doznala sama. V půl osmé večer, tedy 15 hodin po osudném činu, vše nahlásila. Dispečerům sdělila, že si myslí, že je Sayma mrtvá poté, co ji bodla nožem. 

Dle reportu ze zatčení svědci tvrdili, že Fatiha nepovažovala vztah své mladší sestry a svého přítele za vhodný. „Fatiha věděla, že musí počkat, až její rodina usne, aby Saymu bodla, protože nechtěla, aby to někdo slyšel,“ stojí v čestném prohlášení. „Fatiha se vědomě rozhodla zabít svou sestru (Saymu) a toto rozhodnutí bylo v její mysli i v době zabití.“ Fatiha po svém činu čelí obvinění z vraždy prvního stupně. 

Zdroj: Dexerto
Štítky: Valorant