Přejít k hlavnímu obsahu

Osmička na finále MČR kompletní. Kdo se porve o titul?

10. 10. 2022 | 17:10 Wild Rift MČR mobile
Celkem čtrnáct soutěžních dní je minulostí. V plánu Samsung MČR Wild Rift už zbývá jen poslední zastávka - grand finále. O celkový prize pool 100 000 Kč se utká celkem osm mančaftů. Dva postoupily díky výkonům na zářijovém Midseason, zbylá šestice pak získala v průběhu celé sezony dostatek MČR bodů.
Wild Rift tým Entropiq
Wild Rift tým Entropiq
Zdroj: PLAYzone

O posledním z týmů na vrcholu letošní sezony Samsung MČR Wild Rift se rozhodovalo během finále čtvrté turnajové série. Jistotu postupu mělo sedm mančaftů, o osmý flek soupeřili Arrogance fan club, SHINAZU a Lost Core E-sport.

V nejlepší startovní pozici byli AFC, další dva celky se potřebovaly umístit minimálně na třetí příčce. Top 3 však opanovali favorité. GLORE, Ironic Outlaws a STOPWATCH eSports nedali konkurenci šanci a o osmém účastníkovi finále MČR bylo rozhodnuto.

Finále MČR
EntropiqIronic Outlaws
eSubaTeam NARCIS
GLOREGo Elements
STOPWATCH eSportsArrogance fan club

Šampion Samsung MČR Wild Rift bude kralován o víkendu 22. - 23. října. Favorit je již nyní jasný, dva týdny před eventem budou všichni favorizovat vládce letošní sezony Entropiq. Jedině eSuba a GLORE by teoreticky měli ohrozit domácí jedničku.

Oba herní dny budou jako tradičně streamovány na Twitchi PLAYzone. Moderátorem analyst desku bude David „Sphexxai“ Jelínek. Samotné zápasy budou svým hlasem provázet David „Davkouny“ Vogel, Filip „Fortanu“ Růžička, Prokop „Hippowan“ Sojka a Tomáš „Mortsche“ Anděl.

Celkem se bude ve Vodafone PLAYzone Areně hrát o 100 tisíc korun, vítěz bere rovnou polovinu. Fanoušci mohou být přímo u akce, vstup do arény je zdarma.

Prize pool
1. místo - 50 000 Kč
2. místo - 30 000 Kč
3. místo - 20 000 Kč
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).