Přejít k hlavnímu obsahu

Cyber Machines s novou cs1.6 sekcí

24. 4. 2008 | 15:44 Counter Strike 1.6
Dne 23.4.2008 přichází nový CS 1.6 squad, který působil v klanu OTHER PLAYERS a bojoval v 2.B GIGABYTE Lize.Klan za poslední dobu prošel dost radikálními změnami, když postupně z jeho řad odešli z osobních důvodů hráči: Jaroslav "VEska" Veselka a Daniel "melo" Mík. Z Klanu OTHER PLAYERS tedy zůstali už jen 4 hráči a to: Jan "cejsi" Šebesta, Tomáš "eari" Kňaze, Martin "sbl" Doležal a Miroslav "Lobo" Kapsa.
Výchozí obrázek

Dne 23.4.2008 přichází nový CS 1.6 squad, který působil v klanu Česko OTHER PLAYERS a bojoval v 2.B GIGABYTE Lize.

Klan za poslední dobu prošel dost radikálními změnami, když postupně z jeho řad odešli z osobních důvodů hráči: Česko Jaroslav "VEska" Veselka a Česko Daniel "melo" Mík. Z Klanu Česko OTHER PLAYERS tedy zůstali už jen 4 hráči a to: Česko Jan "cejsi" Šebesta, Česko Tomáš "eari" Kňaze, Česko Martin "sbl" Doležal a Česko Miroslav "Lobo" Kapsa.

Po dlouhém a usilovném hledání se ukázali na obzoru dva noví nadějní hráči, kteří by mohli splnit očekavání a posílit řady nové sekce.Jedná se o hráče: Česko Lukáš "hektykk" Naď a Česko Adam "nvl" Patloka.Tito hráči mají rovněž zkušenost s GIGABYTE ligou a proto doufáme že se našemu týmu povede dobre i v nové sestavě.

Pojďme se tedy podívat na novou sestavu CYBERMACHINES.cs

Česko Jan "cejsi" Šebesta
Česko Tomáš "eari" Kňaze
Česko Martin "sbl" Doležal
Česko Lukáš "hektykk" Naď
Česko Adam "nvl" Patloka
Česko Miroslav "Lobo" Kapsa