Přejít k hlavnímu obsahu

Konec sázkového období

26. 4. 2008 | 00:01
Výherci ZDE. Gratulujeme.EDIT: První tři výherci mě zašlou adresu na zaslání výhry Soukromou zprávou. Dalších 10, kteří získali Zlatý účet na měsíc, udělají klasicky objednávku a napíšou mě rovněž zprávu, aktivuji ho zdarma (seznam v článku). Díky. Dnešní půlnocí končí druhé Sázkové období. Opět jsme se rozhodli odtajnit ceny až po skončení, což celou soutěž dělá určitě napínavou. Měli jste pouze informaci, že se bude jednat o produkty SteelSeries. První tři výherci se mohou těšit na věcné ceny, dalších 10 na Zlaté účty, které jim mohou v příštím kole dost pomoci. Třetí kolo bude totiž ve znamení zásadní změny. Budeme soutěžit podle toho, kolik kreditů máte, nikoliv kolik jste jich vyhráli. To by mělo zapojit větší taktizování a odbourat náhodné "střelce", kteří spíš jen riskují.
Výchozí obrázek

Sázkový systém

Výherci ZDE. Gratulujeme.

EDIT: První tři výherci mě zašlou adresu na zaslání výhry Soukromou zprávou. Dalších 10, kteří získali Zlatý účet na měsíc, udělají klasicky objednávku a napíšou mě rovněž zprávu, aktivuji ho zdarma (seznam v článku). Díky.

Dnešní půlnocí končí druhé Sázkové období. Opět jsme se rozhodli odtajnit ceny až po skončení, což celou soutěž dělá určitě napínavou. Měli jste pouze informaci, že se bude jednat o produkty SteelSeries. První tři výherci se mohou těšit na věcné ceny, dalších 10 na Zlaté účty, které jim mohou v příštím kole dost pomoci. Třetí kolo bude totiž ve znamení zásadní změny. Budeme soutěžit podle toho, kolik kreditů máte, nikoliv kolik jste jich vyhráli. To by mělo zapojit větší taktizování a odbourat náhodné "střelce", kteří spíš jen riskují.

Po 24:00 došlo k následujícím akcím:

Smazání všech neuzavřených tiketů (na zápasy si musíte vsadit znovu)
Vynulování kreditů - default 1000 kreditůVynulování statistiky sázkařů v položce "Za měsíc"

Ceny pro nejlepší 3 sázkaře.

1.místo - sluchátka Steelsound 4H od společnosti SteelSeries.

Steelsound 4H

2.místo - sluchátka Steelsound 3H od společnosti SteelSeries.

http://www.steelseries.com
SteelSeries 3H

3.místo - gamepad SteelPad QcK Heavy od společnosti SteelSeries.

http://www.steelseries.com
SteelPad QcK Heavy

4.-13.místo - Zlatý účet na měsíc ZDARMA.

Protože jsou v pořadí i členové admin týmu, kteří Zlatý účet mají, vyhrává ho i až 16. v pořadí - Vandit.