Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth pronásledovali na TwitchConu stalkeři. Musela zasáhnout ochranka

13. 10. 2022 | 08:00 Zajímavost
Populární streamerka a internetová celebrita Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa se opět musela potýkat s nepříjemnou situací. Na TwitchConu v San Diegu se stala terčem hned několika stalkerů a v některých situacích musela dokonce zasahovat ochranka.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: TwitchCon/Twitch

Amouranth je jedním z nejpopulárnějších streamerů na internetu s miliony sledujících na různých platformách, jako je YouTube, Twitter a OnlyFans . Takový úspěch online však vyústil v několik děsivých incidentů pro hot tube celebritu, kdy posedlí fanoušci hnali situaci do extrému. V jednom případě stalker dokonce cestoval tisíce mil, jen aby se pokusil proniknout do jejího domu.

Přestože Siragusa si svůj čas na TwitchConu užila, občas během akce nastaly situace, v nichž se musela do celé věci vložit ochranka. Musela se dokonce vypořádat s několika stalkery. „Mám 24hodinovou ochranka a ta se musela zapojit, protože se objevil stalker,“ prozradila, „To, že mám ochranku, neznamená, že chci, aby mě stalker viděl.“  Její kameraman Mars řekl, že se streamerčin stalker „ukázal“ a musí se s ním tak vypořádat.

To však není všechno. V jednu chvíli Amouranth sdělila, že ji z hotelu sledovali „tři další kluci“ a muselo tak zasáhnout ještě více lidí z ochranky. „Zírali na mě a ochranka, dokonce nejen moje ochranka, ale i další dvě sjezdové ochranky, nás začaly doprovázet kvůli chlapům, kteří nás sledovali,“ vysvětlila, „Bylo to zatraceně šílené.“

Siragusa řekla, že zpozorovala „tři nebo čtyři“ různé stalkery během 48 hodin, což znamenalo docela rušný TwitchCon. Ještě děsivější je situace v dalším klipu, kdy Amouranth šla po ulici, když narazila na muže, který ji pozdravil slovy „dlouho jsme se neviděli“. Ve zlomku sekundy streamerka udělala otočku o 180 stupňů a namířila si to zpět odkud přišla, přičemž si opakovala slova „pomoc“ nebo „ne“ a vysvětlila, že to byl další stalker, který ji našel. Naštěstí se Amouranth během víkendu nezranila, narozdíl od své světoznámé kolegyně, ale to jen ukazuje, jak děsivé může být pronásledování pro internetové celebrity a přesně to, proč někdo jako Amouranth potřebuje ochranku pro události, jako je tato.

Štítky: Amouranth, TwitchCon
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.