Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars neumírá, Brawl Stars jede dál! Další turnaj na vás čeká dnes podvečer

10. 11. 2022 | 09:40 Brawl Stars Turnaj
Oblíbená hra Brawl Stars se těší oblibě již třetím rokem, kdy je součastí Samsung Mistroství ČR v mobilních hrách. Letošní ročník je již za námi, avšak rok 2022 stále nekončí. I proto vám společně s DATARTem přinášíme komunitní sérii v této mobilní bombě! Ve hře je prize pool v hodnotě 5 000 Kč, hracími dny jsou čtvrtky od 18:00. Nenech si tak nic ujít a zapoj se do turnaje i ty!
Datart Brawl Stars
Datart Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Tuto sérii vám přináší  herní specialista DATART. Pokud potřebuješ updatovat herní gear, pak právě DATART je tu pro tebe! Jako každá komunitní série, i tato se skládá ze čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Hráči se mohou přihlásit do turnaje, který jim bude časově vyhovovat, přičemž každý turnaj nabídne své vlastní odměny v hodnotě 1 250 Kč. Pokud vám některý z termínu nebude vyhovovat, o šanci na výhru nepřijdete! 

Turnaje se příliš nebudou lišit od MČR konceptu, hraje se ve formátu Power Match - BO3, BO3 na mapy. Mapy a módy jsou pro turnaje vždy dané předem. Pokud vás zajímá rozpis pro celý turnaj, pak ho naleznete v tomto souboru. Všechny podrobné informace naleznete v profilu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si užijete co nejvíce.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo:  900 Kč
  • 2. místo:  350 Kč
Harmonogram Brawl Stars turnajů
Harmonogram Brawl Stars turnajů
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Datart Brawl Stars komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Čtvrtek 20. října od 18:00DATART Brawl Stars komunitní turnaj #1
Čtvrtek 27. října od 18:00DATART Brawl Stars komunitní turnaj #2
Čtvrtek 3. listopadu od 18:00DATART Brawl Stars komunitní turnaj #3
Čtvrtek 10. listopadu od 18:00DATART Brawl Stars komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!