Přejít k hlavnímu obsahu

Trenér ženského týmu ukázal svým svěřenkyním penis, všechny tým opustily

15. 10. 2022 | 13:05 VALORANT Kauza
V nepříjemné situaci se ocitla sestava ženského VALORANT týmu Rising Hope. Jeden z jejích trenérů Simons při sledování her náhle ukázal své přirození, což samo o sobě bylo pouze vyvrcholení chování, které předváděl po delší dobu. Všichni tým opustili, organizace řeší situaci tím, že nyní verbuje čistě mužskou sestavu. Video je přitom stále dostupné na internetu.
Tým Rising Hope
Tým Rising Hope
Zdroj: FSL

Byly to dny jako jiné, celek Rising Hope se připravoval na turnaj pomocí scrimmů a plánování strategií. Nicméně jeden z trenérů Vladislav „Simons“ Mineev nevhodně doplňoval konverzaci větou „Hej Wwey, zavolej mi a ukaž mi své péro,“ přestože hráčky byly všechny pouze ženy. Nedbal varování ostatních a tuto větu ještě několikrát prohodil a narušoval tak plánování zápasů.

Po chvilce, když vše vypadalo v pořádku, se to stalo. Z ničeho nic Simons vstal, takže mu bylo vidět od pasu dolů. Kalhoty ani spodní prádlo nebyly k nalezení. Hráčky začaly při tom pohledu křičet a co nejrychleji opustily discord call, na kterém se strategie řešila. Video celé situace je stále k dispozici na Twitteru, 18+.

Podrobnosti o incidentu prozrazuje Twitlonger hlavního trenéra. Celý tým organizaci Rising Hope opustil. Jenže organizace samotná se k tomu postavila tak, že je nechala jít bez jediného oficiálního komentáře o tom, co se vlastně stalo. „Odvedli skvělou práci a my jim děkujeme za jejich čas“, znělo v prohlášení. Teprve až osm dní na to opustil trenér Simons organizaci také. Některé z hráček přiznaly, že byly traumatizované a měly bezesné noci.

Aby toho nebylo málo, organizace nyní hledá pouze mužské hráče. Toto řešení, stejně jako chování Simonse, bouří jak ostatní profíky, tak diváky. Uvidíme, zda si organizace vezme ponaučení do budoucna.

Zdroj: Twitlonger
Štítky: Valorant, kauza
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.