Přejít k hlavnímu obsahu

Pastýř Pardub míří pro titul: Můj deck? Hodí Jailera a mlátí ovcema!

16. 10. 2022 | 12:00 Hearthstone Rozhovor
Pardub si během sobotního zápasu neskutečně poradil s obhájcem titulu Jarlou. Míří tak za pohárem a věčnou slávou. Jak hodnotil svůj výkon v pozápasovém rozhovoru s komentátory?
Paradub
Paradub
Zdroj: PLAYzone

Věřil sis, že zápas vyhraješ?

Když už, tak soupeř mohl hrát Brann + Theotar?  Nebo hrát Theotara na devátým, aby mi vzal Jailera. To je jediný, co ten můj deck dělá, že hodí Jailera a mlátí ho ovcema. Moji chabři dostanou vždycky Polymorph. Bylo to těsnější, než jsem čekal. Myslím si, že trošku pomohlo, že si dal dvakrát Flurry z toho Brann + Evoker. Jeho Daněk (Denathrius) taky moc neposlal.

My jsme tam hodně řešili ty healy, abys měl dostatek healování. Nakonec ti tam ten Ragnaros vydržel, přes to se hodně špatně dostává. Ty ovečky kousaly, krásná partie. Dal jsi někdy větší high roll, než proti Jarlovi?

Jarla dostal větší Rouge treatment, než jsem dostal já posledně od Benka, takže to bylo… 

Ve čtvrtém kole jsem ještě nic takového neviděl!

Jarla dostal kill ve čtvrtém kole z ruky. To je neskutečný...

Podle dotazníku víme, že tady s tebou je tvůj herní vzor, Norwis. Jaké to je, být nervózní, že tu je?

No já jsem ani nechtěl jít! Ale on potom na Twitter napsal, ať přijdou všichni jeho fanoušci, a tak jsem se teda ukázal.

Proto jsme tady taky! (smějí se komentátoři) K téhle výhře budeš potřebovat ještě jednu, aby ses dostal do play-off. Přeju hodně štěstí! Máš vzkaz divákům?

Zdravím všechny svoje fanoušky! Larryho, Berryho, Jerryho i Garryho a uvidíme se!

Štítky: MČR, hearthstone, Pardub
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.