Přejít k hlavnímu obsahu

Lineage 2 - novinky

28. 4. 2008 | 16:05
Určitě jste postřehli, že náš Lineage 2 server už je v ostrém provozu. Hru stáhnete v sekci zdarma, proto neváhejte a tuto úžasnou MMORPG vyzkoušejte.Pro ušetření času některým hráčům byl na serveru zaveden SMS systém na nákup 2 přestupového questu. Tento systém Vám na postavičku přidá ES (elf stony), které jsou nezbytné pro nákup Quest Věcí v ochodě u Gatekeeperů, pro splnění druhého přestupového Questu. SMS pro přidání 15ti ES(Elf Stonu)
Výchozí obrázek

Info

Určitě jste postřehli, že náš Lineage 2 server už je v ostrém provozu. Hru stáhnete v sekci zdarma, proto neváhejte a tuto úžasnou MMORPG vyzkoušejte.

Pro ušetření času některým hráčům byl na serveru zaveden SMS systém na nákup 2 přestupového questu. Tento systém Vám na postavičku přidá ES (elf stony), které jsou nezbytné pro nákup Quest Věcí v ochodě u Gatekeeperů, pro splnění druhého přestupového Questu.

SMS pro přidání 15ti ES(Elf Stonu)

SMS ve tvaru GAMEHOST HF jmeno_postavy na číslo 9035530 .
Cena této sms je 30kč.

SMS pro přidání 60ti ES(Elf Stonu)

SMS ve tvaru GAMEHOST HF jmeno_postavy na číslo 9035599.
Cena této sms je 99kč.

Pro hráče ze Slovenska tato služba zatím není funkční, díky 24 hodinové aktivační době. Pokud využijete některý z platebnich systémů, platba je téměř okamžitá. Postava dostavá svůj ES kredit ihned po jejím připsání na náš účet.

 

Ventrilo pro Lineage 2

Spustili jsme také ventrilo pro hráče na server UG Hellforge. Jedeme na verzi 2.1.4., server neni pod heslem.

vnt.united-games.czport 3787