Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween je tady! Dead by Daylight se stane součástí PUBG univerza

19. 10. 2022 | 12:00 PUBG: Battlegrounds Update hry
Konec října patří dvěma svátkům. Zatímco v Česku oslavujeme dušičky, v jiných částech světa se slaví Halloween. Oba svátky mají za cíl zavzpomínat na zesnulé. Herní průmysl tento svátek využívá zejména pro vkládaní různé strašidelné tématiky, výjimkou není ani PUBG. Počítačová i mobilní variace vítají novou kolaboraci v podobě hororové hry Dead by Daylight.
PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
Zdroj: Krafton

Společnost Krafton oznámila spolupráci s Behavior Interactive, stojící za hororovou peckou Dead by Daylight. Do svých titulů PUBG: Battlegrounds a New State přidá obleky nejznámějších zabijáků a různých předmětů, které vám způsobí husí kůži na zádech. Aktualizace by do hry měla dorazit v nejbližších dnech.

Dead by Daylight je multiplayerová akční hororová hra, která přináší klasické principy hry na schovávanou. Od svého vydání v roce 2016 se hráče stala místem, kde přežívá a vzkvétá kultovní klasický horor, jenž přinesl i spoustu legend z televize, filmů či jiných her. Ve hře tak v rámci spoluprací nechybí postavy ze světa Stranger Things, padouchové z filmové série Halloween či Freddy Krueger z Noční můry v Elm Street. 

DBD x Michael Myers
DBD x Michael Myers
Zdroj: DBD

Pro PUBG: Battlegrounds tato kolaborace přinese několik kosmetických odměn. Mělo by jít o:

  • Čtyři sady kostýmů
  • Čtyři různé masky
  • Tři skiny batohů
  • Skin na pánev
  • Profilový štítek

Po dobu události je pro hráče připraven speciální mód připomínající samotnou hru Dead By Daylight. Čtyři hráči se rozdělí na zabijáka a tři přeživší, jenž musí opravit generátory, aby nastartovali bránu, která jim pomůže uniknout z mapy. K tomuto módu se pojí mise, které vás odmění různými předměty:

  • Zahraj si jednu hru v režimu DBD – kód pro outfit Dwight Unknown do hry DBD
  • Zahraj si pětkrát hru v režimu DBD – sprej s tématikou DBD
  • Nasbírej celkem 10 zabití jako zabiják – maska postavy The Nurse

Předměty by měly vyjít před poslední Vodafone MČR kvalifikací, tak si je přijď otestovat v pondělí 24. října. V mobilní hře se hráči dočkají pouze estetických herních předmětů, vývojáři však slibují opravdovou hrůzu.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!