Přejít k hlavnímu obsahu

Pohádka pokračuje. S1mple prodloužil smlouvu s NAVI o další tři roky

18. 10. 2022 | 20:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Hvězdný ukrajinský hráč Oleksandr „s1mple“ Kostyliev prodloužil svoji smlouvu s organizací Natus Vincere až do roku 2025. S1mple děkuje organizaci za to, že do něj stále vkládá důvěru a hodlá dosáhnout ještě lepších výsledků. „Nezapomeňte podporovat Ukrajinu v tak těžké době,“ nabádá Kostyliev své fanoušky.
s1mple na PGL Majoru
s1mple na PGL Majoru
Zdroj: HLTV

Jeden z nejlepších hráčů, který se kdy na poli Counter-Striku zjevil, bude další tři roky hájit černo-žluté barvy ukrajinského celku Natus Vincere. Není řeč o nikom jiném než o světoznámém pětadvacetiletém ukrajinském střelci Oleksandrovi „s1mple“ Kostylievovi. V týmu Natus Vincere působí už dobrých šest let a za tu dobu nastoupil po boku mnoha legend CS, jakými jsou Zeus, Edward či slovenský Guardian.

Za těchto šest let se stal jediným hráčem soupisky, kterého nikdo nevystřídal. Druhým nejdéle hrajícím členem NAVI je simplův bratr ve zbrani a momentální IGL Electronic, který v týmu působí od roku 2017. Tomu kontrakt končí ještě v tomto roce a zatím jej neprodloužil. Jeho budoucnost je tak nejistá. 

Není divu, že si NAVI s1mpla nejvíce hýčkají, jelikož od doby, co v organizaci působí, získal dvakrát titul nejlepšího hráče roku a dvakrát mu jej těsně vyfoukl francouzský střelec ZywOo. I s ním se momentálně pere o to, kdo získá odznáček nejlepšího střelce v letošním roce.

S1mple společně s ukrajinskou organizací v roce 2021 vyhrál i svůj první major, PGL Major Stockholm. To ale nebyla jediná trofej, kterou NAVI díky s1mplovi pozvedli nad hlavu. Mezi další patří například například ESL One New York 2016, IEM Cologne 2018, nebo BLAST Premier Spring Finals 2022.

Dalším titulem v s1mplově sbírce by mohl být IEM Rio Major, do kterého bude s1mple s týmem NaVi vstupovat jako jeden z favoritů na výhru.