Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší tým světa na PLAYzone! Sleduj BLAST Premier Fall Showdown

19. 10. 2022 | 16:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Osm týmů, prize pool přibližně 1,7 milionu korun a jediné místo na BLAST Premier Fall Final. Taková je vyhlídka BLAST Premier Fall Showdown, jenž začíná ve středu v 16:30 a bude vysílán na Twitch kanále PLAYzoneUP. Hlavním lákadlem bude momentálně první tým světového žebříčku Vitality, který je hlavním favoritem na postup do podzimního finále BLAST Premier.
BLAST Premier Fall Showdown
BLAST Premier Fall Showdown
Zdroj: PLAYzone

Hned pět týmů z elitní světové dvacítky se představí na jednom z turnajů kolotoče BLAST Premier. Fanoušky bude zajímat především evropská pětice reprezentující organizaci Vitality, která prožívá obrovsky povedené období a momentálně okupuje první příčku na žebříčku HLTV.

V prvním kole se Vitality ukážou proti TYLOO. Čínský celek je až na chvostu druhé světové stovky a výhra nad Evropany by se rovnala zázraku.

Prohra znamená pro týmy konec. Celý turnaj se totiž odehraje v single elimination bracketu, všechny mače budou BO3 série.

Největší bitvu ve čtvrtfinále s největší pravděpodobností svede dvojice Astralis a Eternal Fire. Pro oba týmy skončilo evropské RMR neúspěšně a BLAST Premier Showdown bude takovým menším reparátem.

Dánové stále nastupují s mladičkým Mikkelem „MistR“ Thomsenem, zatímco EF se rozehrávají s navrátivším Yasinem „⁠xfl0ud⁠“ Koçem. Těžko tipovat favorita.

Zápasy BLAST Premier Showdown budete moci 19. - 22. října sledovat na Twitch kanále PLAYzoneUP.

BLAST Premier Fall Showdown
BLAST Premier Fall Showdown
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).