Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrát, oslavit, jet domů. Tak zní Nedrův plán na finále Samsung MČR Wild Rift

21. 10. 2022 | 13:10 Wild Rift Rozhovor
Celá sezóna Samsung MČR Wild Rift směřuje k následujícímu víkendu. Sedm celků se utká ve Vodafone PLAYzone Areně o prize pool 100 000 Kč. Chybět nebude ani eSuba, hlavní vyzyvatel Entropiqu. Na Samsung Midseason to nevyšlo, teď má „modrá krev“ druhou šanci. „Cítíme se o dost lépe,“ hlásí jungler eSuby Bedřich „Nedro“ Pokrývka.
eSuba na Samsung Midseason
eSuba na Samsung Midseason
Zdroj: PLAYzone

Na Midseason jste byli druzí za Entropiqem a byl za vámi vidět kus odvedené práce. Cítíte se teď ještě líp?

Cítíme se o dost lépe. Po Midseasonu nám Entropiq odhalil playstyle a naše chyby. Začali jsme makat tak, aby se už nikdy neopakovaly! Dřel jsem, abych se vyrovnal Vexovi. Ten je teď ale ze hry a naše šance na vítězství se rozhodně zvýšily. Tentokrát jim to tak snadno nedáme, věřím svému týmu a hlavně sám sobě.

Vidíte sebe a Entropiq jako největší favority?

Ano, nemyslím si, že by se nám mohl někdo vyrovnat, ale když ano, tak budu rád, aspoň to bude pro diváky ještě zajímavější.

Jak probíhá vaše příprava před MČR?

Micro nám sestavil plán, kterého se striktně držíme. Navíc máme každý i individuální plán, díky kterému se zlepšujeme i samostatně. Do tréninku máme zahrnutou i teorii společně s rozbory her. Poslední týden před Finals jsme na bootcampu, kde trénujeme ještě intenzivněji a dolaďujeme formu. Máme dokonce nastavený i budíček a večerku.

eSuba na Midseason
eSuba na Midseason
: PLAYzone

Před MČR vychází nový patch. Ovlivní podle tebe metu?

Určitě, ale jsme na to připravení!

Kterého junglera vnímáš momentálně jako nejsilnějšího?

Gragase.

Který pick je tvůj nejoblíbenější?

Yone.

Jaký je váš cíl na víkend?

Vyhrát titul, oslavit to a jet domu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).