Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween v PUBG začíná! Co vše kolaborace s Dead by Daylight přináší?

21. 10. 2022 | 18:54 PUBG: Battlegrounds Update hry
Před pár dny jsme dostali náznaky možné spolupráce mezi tituly Dead By Daylight a PUBG. Dávalo to smysl, přeci jen Halloween se blíží a zmíněná kombinace zní jako ideální tematické propojení, jak potěšit hráče a zároveň co stylově uctít tyto svátky.
PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
Zdroj: PUBG Corporation

Před pár dny jsme vás informovali o kolaboraci s hororovou hrou Dead by Daylight na oslavu příchodu Halloweenu. Krátce na to jsme se dočkali i detailů spolupráce a skinů, které vypadají strašidelně.

V rámci nového herního módu se dočkáme kombinace PUBG a Dead By Daylight prvků. Na herní mapě se ocitnou tři přeživší a jeden zabiják, cílem přeživších je opravit poškozené generátory, otevřít bránu a utéct z mapy. Killer má za úkol tuto snahu překazit a lovit přeživší. Ve hře se objevuje stopování, kdy zabiják po 10 sekund vidí stopu běhu či krve, přeživší naopak slyší bití srdce, což je varuje, že je soupeř poblíž.

PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
PUBG x DEAD BY DAYLIGHT
Foto: PUBG Corporation

Hráči během hry nemohou zabijáka nijak zlikvidovat, avšak pokud vás odhalí, můžete využít překážky, aby jste ho setřásli. Killer vás může nechat ležet na zemi a nechat vykrvácet, nebo vás může strčit do skříně s modrou zónou, kde pomalu zemřete. Z obou situací vás ale může vysvobodit  spoluhráč.

UI pro hru
UI pro hru
Foto: PUBG Corporation

Přeživší hrají ve třetím pohledu, zatímco zabiják vidí vše z první osoby, což platí i v původní hře. S módem se pojí i kosmetické odměny na obrázku níže. Nenechte se však zmást, první odměna je pro hru Dead By Daylight.

Odměny z misí
Odměny z misí
Foto: PUBG Corporation

A nebyla by to pořádná kolaborace, pokud by v tom nebyl i zisk že? Proto v obchodě za G-Coiny naleznete následující kostýmy. Jedná se o originální kostýmy zabijáků Huntress, Legion, Clown a Trapper.

Nové kostýmy v obchodě
Nové kostýmy v obchodě
Foto: PUBG Corporation
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!