Přejít k hlavnímu obsahu

Předehra Tipsport MČR CS:GO! SINNERS a EP dnes čeká repríza loňského finále

24. 10. 2022 | 12:57 Counter-Strike 2 Turnaj
ENTERPRISE byli dlouhodobě největším oponentem SINNERS. Loni na MČR je neporazili, letos na Tipsport CS:GO Praha už ale ano. Právě oni byli tím týmem, který utnul dlouholetou neporazitelnost v BO3 zápasech proti českým a slovenským týmům. Oba týmy jsou nyní minimálně na stejné úrovni, o to pikantnější dnes bude jejich předehra Tipsport MČR CS:GO.
SINNERS a ENTERPRISE
SINNERS a ENTERPRISE
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

V záplavě online evropských turnajů je někdy těžké se vyznat. SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot další hrají různé soutěže v podstatě na denní bázi, itineráře jsou někdy opravdu našlapané doslova na hodiny. Právě tohle trio dnes skutečně čeká několik zápasů ve třech různých turnajích, jeden duel ale vyčnívá.

V pondělí od 16:00 se totiž SINNERS postaví proti ENTERPRISE v úvodním kole Epic GOCL. Pro dva velké konkurenty půjde o první střetnutí od zářijového triumfu EP v rámci Tipsport CS:GO Praha. Pokud SINNERS chtějí prokázat stoupající tendenci, tak tohle bude před listopadovým vrcholem sezóny v českých luzích a hájích vysoce důležitý duel. ENTERPRISE stejně tak budou chtít ukázat, že jsou stále ve formě.

Liga mistrů od Epic Esports Events, tedy pořadatele slavného Epicenteru, nabízí prize pool ve výši více než 1,2 milionu korun. Finance ale v tento den budou vedlejší. Obě české organizace udělají pro výhru všechno! Jedinou vadou na kráse je fakt, že oficiální přenos je pouze v ruštině. Snad se najde aktivní streamer.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.