Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague vítají kanadského analytika. Dovede je v Brně k medaili?

25. 10. 2022 | 16:40 Přestup
Entropiq se rozhodl inspirovat minulostí v PUBG a pro doplnění trenérského týmu se ohlédnout do zámoří. K srbskému trenérovi tak přichází analytik z Kanady.
Entropiq Prague na MSR 2022
Entropiq Prague na MSR 2022
Zdroj: Y-Games

Realizační tým je u Entropiq Prague jednou z nejistot. Tým v březnu opustil Allan „Rejin“ Petersen a organizace se netrefila ani s João „horvy“ Horvathem. Novou nadějí se v srpnu stal Mihajlo „feedme“ Petrović, který k sobě nově bude mít i parťáka. Minimálně na měsíc tým rozšíří Felix „Frøg“ Bergeron.

Analytik z Kanady je následovníkem krajana Toma „PistolaTime“ Banela, jenž se v pražské organizaci dlouhé dva roky staral o jiné FPS tituly. Minulou část sezóny Frøg strávil v projektu The Prodigies, kde piloval mladé talenty. Na vyšší úroveň se bude chtít posunout v českém, ale vlastně už spíše mezinárodním týmu.

Podle svého vyjádření na Twitteru se Frøg bude o analytickou stránku Entropiq Prague starat v následujícím měsíci. Může tak být dalším z pilířů na cestě za úspěchem na Tipsport MČR CS:GO. EIQ nepatří mezi favority, ale minimálně na medaili určitě pomýšlejí. Realizační tým je nezbytnou součástí vysokých cílů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.