Přejít k hlavnímu obsahu

Známe budoucnost! Co všechno vyčteme z plánovaných skinů?

29. 10. 2022 | 08:00 Fortnite Zajímavost
Díky dataminerům známe více než 50 nadcházejících skinů! Únik pochází z nejnovějšího průzkumu Fortnite a ukazuje spoustu vzhledů, na kterých Epic Games v posledních několika měsících pracovali. odhaleny byly nejen kosmetické předměty, které ve hře vyjdou. Únik také odkryl některé možné části příběhu.
Uniklé skiny z průzkumu
Uniklé skiny z průzkumu
Zdroj: Epic Games

Většina  skinů, které se objevily v posledním z úniků, vypadá úžasně a budou nejspíš vydány do konce roku. Některé z nich také budou součástí příštího battle passu.

Epic Games každých pár měsíců zveřejňuje průzkumy. Jejich cílem je získat cennou zpětnou vazbu od hráčů ohledně nadcházejícího obsahu, stávající hry a budoucí spolupráce.

Díky nejnovějšímu průzkumu se o chystaných skinech dozvědělo mnoho dataminerů. Netrvalo tak dlouho a informace prosákly i ke komunitě. Aktuální várka novinek čítápřes 50 skinů, z nichž většina vypadá neuvěřitelně. Zahrnuje i některé známé tváře, jako je Mewoscles a Dr. Slone.

V tuto chvíli není známo, kdy skiny vyjdou. Ze zkušeností očekáváme, že většina skinů vyjde během příštích dvou sezón. Vzhledem k tomu, že kapitola 3 sezóna 5 začíná 5. prosince, některé z výše uvedených skinů budou  nejspíše přidány do nového battle passu. 

Podrobně na každý skin se můžete podívat i s vysvětlením českého youtubera a streamera Pajuse ve videu níže.
 

Zatímco většina skinů bude uvolněna do Item Shopu, některé budou souviset s příběhem. Několik skinů může být spojeno s The Nothing a nebude překvapením, pokud některé z nich budou hrát roli v nadcházejícím live eventu. Je totiž vysoce pravděpodobné, že tuto sezónu by měla ukončit další zajímavá událost v přímém přenosu. 

Únik také naznačuje, že Dr. Slone je stále naživu. Postava byla součástí kapitoly 2. Pomáhala  bojovat hráčům proti Poslední realitě, ale nakonec byla odhalena jakožto dvojitá agentka, která pracovala pro The Imagined Order. Hráči a The Seven ji nakonec porazili během eventu The Collider. 

Dr. Slone v budoucnu získá několik nových variant skinu. Epic Games pravděpodobně plánují přivést tuto zlodušku velmi brzy zpět do hry , a proto byly její skiny zahrnuty do nejnovějšího průzkumu.

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.