Přejít k hlavnímu obsahu

3 nejoblíbenější skiny zdarma. Který máte nejraději vy?

28. 10. 2022 | 22:27 Fortnite Zajímavost
V průběhu let hráči do Fortnite obdrželi několik bezplatných vzhledů. Kosmetika typu sprey a podobně je distribuována často, ale zcela jiný příběh jsou bezplatné skiny. Je neobvyklé, že by Epic Games dávali zdarma něco, co by mohlo přinést solidní zisk. Během Vánoc se ale obvykle má všechno úplně jinak.
Krisabelle a Polar Peely
Krisabelle a Polar Peely
Zdroj: Epic Games

V průběhu dosavadních 22 sezón oblíbeného Battle Royale titulu můžeme jmenovat hned několik vynikajících příkladů vzhledů, které Epic Games hráčům rozdal zcela zdarma. Všechny z nich pochází právě ze sezóny Vánoc, která nás už brzy čeká. Jak jistě víte ze supermarketů, jakmile skončí Halloween, a ve Fortnite tím pádem Fortnitemares, je tu čas Vánoc! Zde je výběr třech nejlepších zimních vzhledů zdarma.

Krisabelle
Krisabelle
Foto: Epic Games

Během události WinterFest byla vloni Krisabelle k dispozici jako dárek. Rychle se stala jedním z nejpopulárnějších skinů té doby a mnoho hráčů se jí snažilo získat co nejdříve. WinterFest má často k dispozici zajímavé skiny, ale Krisabelle je bezpochyby jedním z nejlepších. I dnes je hojně využívána a s největší pravděpodobností bude v období svátků a volna opět narůstat na oblibě.

Lt. Evergreen skin ve Fortnite
Lt. Evergreen skin ve Fortnite
Foto: Epic Games

Poručík Evergreen byl sporný skin kvůli své schopnosti pomoci hráčům zapadnout do zeleného prostředí. Díky tomu si hraní za něj užívalo velké množství hráčů. Nestává se často, aby měl skin nezamýšlenou výhodu, ale když se tak stane, hráči je rádi využívají. Poručík Evergreen, který debutoval na WinterFestu 2019, se rychle stal oblíbencem fanoušků a je jím dodnes.

Polar Peely
Polar Peely
Foto: Epic games

Nakonec nejoblíbenější bezplatný skin Fortnite k dnešnímu dni také pochází z WinterFestu. Loňský ročník obsahoval dva vynikající bezplatné skiny Krisabelle a Polar Peely. Tato varianta Peelyho je především v zimním období mezi hráči oblíbenější, než její originál, který je stálicí na scéně. 

Který ze skinů zdarma máte nejraději vy?

Možnosti výběru
Štítky: Fortnite skin
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.