Přejít k hlavnímu obsahu

POWER RANKINGS MČR: Dynamo Eclot na vrcholu, SINNERS v těsném závěsu

31. 10. 2022 | 08:35 Counter-Strike 2 Preview
Moderátor Jan Hrušovský a komentátoři Jiří Johanides a Michal Kabele sestavili společný power ranking týmů účastnících se letošního vyvrcholení Tipsport MČR CS:GO. Každý z expertů sestavil svoji osmičku, která byla následně zprůměrována a vznikla celková tabulka. Tu ovládlo Dynamo Eclot.
Trofej pro vítěze Tipsport CS:GO Bratislava
Trofej pro vítěze Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Pardubická organizace je momentálně česko-slovenskou jedničkou na žebříčku HLTV.org. Dynamo Eclot předskočilo dlouhodobé vládce ze SINNERS především díky svému čtvrtfinálovému umístění v turnaji CCT Central Europe Series 1, na domácí scéně se vyšvihlo na MSR, kde nepoznalo přemožitele.

Na první příčce mají DNE Honza Hrušovský i Mishek, o vítězství Dynama Eclot ale minimálně první jmenovaný přesvědčený není. „Tento formát SINNERS vyhovuje a mají s takovými eventy zkušenost. Z konkurence nikdo tolik nahráno v Brně nemá,“ říká moderátor analyst desku na Tipsport MČR CS:GO. Nejvyšší pozici v Bananidesově žebříčku obsadili již zmiňovaní SINNERS.

U všech tří je top 3 odlišná. Banán jako jediní věří eSubě a má ji na medailových pozicích, zatímco jeho kolegové posadili Blogg1se a spol. na čtvrté místo. Honza pak na stříbrnou příčku posadil ENTERPRISE, Mishek SINNERS.

Absolutní shodu nenajdeme ani na druhém konci Power Rankings. Zatímco Banán a Honza postavili na osmé místo Universe, Mishek poslal na poslední příčku Cryptovu. U všech tří se ale nachází ostravská sestava a česko-slovenský mix ve spodní dvojici.

To stejné lze říci o pátém a šestém místě v případě Entropiq Prague a Sampi.Tipsport. Bananides i Jan Hrušovský věří více EIQ, Mishek načíná druhou polovinu své tabulky se Sampi.Tipsport.

Nejdůležitější turnaj roku vypukne ve středu. Spolu s prvními dvěma koly čtvrteční skupiny budou úvodní dva dny probíhat pouze online na streamu. V pátek 9:00 se brány otevřou veřejnosti a na návštěvníky čekají tři dny plné bitev v Counter-Strike: Global Offensive a další program, který stojí za to!

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).