Přejít k hlavnímu obsahu

Ralph Lauren přináší do Fortnite nové skiny, turnaj i vlastní kolekci

3. 11. 2022 | 07:00 Fortnite Turnaj
Epic Games oznámili spolupráci s návrhářskou módní značkou Ralph Lauren. Tento módní crossover není zdaleka prvním, kterého se Fortnite dočkal. Připomeňme třeba předchozí partnerství s Balenciaga nebo Moncler. Od soboty 5. listopadu tak ve hře najdete řadu nových vzhledů postav a dalších doplňků oslavujících ikonickou řadu oblečení inspirovanou závoděním.
Ralph Lauren ve Fortnite
Ralph Lauren ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Dvě nové postavy, Stadium Hero „92 a Polo Prodigy budou debutovat jako součást sady Polo Stadium Collection Set a každá společně s doplňky, jako jsou padáky, batohy a další. O víkendu nás tak v Item Shopu čeká:

  • Vzhled Stadium Hero „92 (se třemi alternativními styly)
  • Vzhled Polo Prodigy (s jedním stylem)
  • Batoh Racerback 
  • Krumpáč Stadium Collector
  • Padák Stadium Drifter
  • Batoh P-Wing Pack 
  • Krumpáč 1992 Mallet 
  • Emote Victory Colors 
  • Loading screen Back Into The Arena 
Loading screen Ralph Lauren
Loading screen Ralph Lauren
Foto: Epic Games

Ceny skinů ještě nebyly zveřejněny, i když pár šťastlivců může získat oba skiny a související předměty nejen o den dříve 4. listopadu, ale také zcela zdarma. Chcete-li skiny zdarma, naskočte do turnaje Polo Stadium Cup. Ten se odehraje tento pátek v Zero Build v sólech.

Již tradičně budete mít tři hodiny na dokončení až 10 zápasů, přičemž se získávají body za vyřazení, umístění v zápase a vítězství. Každý, kdo v turnaji nasbírá alespoň osm bodů – což je pro ostřílené hráče relativně nízká laťka, dostane také zdarma emote Victory Colors. Pravidla turnaje a bodovací systém najdete na webu hry. Na evropském regionu jsou připravené skiny pro prvních 4 500 hráčů v žebříčku.
 

Pokud dáváte přednost spolupráci spíše fyzické než digitální, Polo Ralph Lauren vydá i oblečení Polo Ralph Lauren x Fortnite. „Drop #1“ vychází 2. listopadu a obsahuje oblečení se speciálním logem Polo x Llama a vlastní výšivkou. „Drop #2“ vychází 1. prosince a obsahuje oblečení s logem Polo x Llama a designové prvky Polo Stadium „Fortnite-ified“.

Polo Ralph Lauren je o řád levnější značka než třeba Balenciaga a tak by cenovka mohla být nižší než 20 000 za mikinu nebo 10 000 za tričko, ale na pár tisícovek, předpokládáme, se merch vyšplhá.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.