Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se velkolepý návrat kennySe? Francouzský sniper by mohl posílit Falcons

9. 11. 2022 | 11:11 Counter-Strike 2 Spekulace
Bývalý nejlepší sniper světa Kenny „kennyS“ Schrub možná opět vezme do rukou jeho proslulý „Magic Stick“. Po necelých dvou letech na lavičce G2 je Francouz dle spekulací v kontaktu s organizací Falcons, jejíž CS:GO sekce se po nepovedené Major kvalifikaci ocitla pouze ve čtyřech. Dočkáme se onoho velkolepého návratu?
Kenny „kennyS“ Schrub
Kenny „kennyS“ Schrub
Zdroj: ESL

Jeden z historicky nejlepších sniperů novodobého Counter-Striku, Kenny „kennyS“ Schrub, se ocitl na lavičce G2 Esports začátkem roku 2021. Toto rozhodnutí ovšem nepřišlo pouze ze strany organizace, ale podílel se na něm i sám Francouz. Hlavním důvodem odstoupení ze základní sestavy a následného přerušení kariéry byla nízká motivace, která zapříčinila i nekonzistentní individuální výkony.

Francouzská legenda ovšem na rozdíl od jiných na CS:GO úplně nezanevřela. Se slavnou organizací se totiž Schrub dohodl, že se z něj stane content creator a streamer. A právě tato práce mu vydržela až do teď, a to dokonce i přesto, že v jednu chvíli nebyl údajně daleko od přechodu na konkurenční titul VALORANT.

Nyní to ovšem vypadá, že bychom přeci jen mohli na serveru znovu spatřit proslulý „Magic Stick“. Kontrakt, který kennyS s G2 podepsal, by měl údajně po dohodě skončit na konci tohoto měsíce. Tato okolnost by tak nahrávala faktu, že dle spekulací je kennyS v kontaktu s vedením Falcons. Ti totiž po nepovedené Major kvalifikaci posadili na lavičku Bryana „Maka“ Canda. Právě on byl sniperem týmu.

Pokud by se spekulace potvrdily, jednalo by se o velkolepý návrat bývalého nejlepšího snipera planety. KennyS by navíc spojil síly opět s Nathanem „NBK-“ Schmittem, po jehož boku před sedmi lety vybojoval Major titul. Hlavní cíl je jasný, společně se poprvé v historii představit publiku na domácím Majoru.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.