Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS a eSuba v semifinále. Cryptova a Entropiq Prague se s Tipsport MČR CS:GO loučí

4. 11. 2022 | 19:05 Counter-Strike 2 MČR
Dva týmy jsou v semifinále, dva už budou dalšímu dění jen přihlížet. Zbylé kvarteto čekal páteční boj o všechno. Jako první postoupili po parádním boji SINNERS, následující vyhrocený šlágr mezi Entropiq Prague a eSubou ovládla „modrá krev“. Dnes poprvé hrály týmy před diváky, brněnský kotel začal bublat!
Fanoušci v Brně
Fanoušci v Brně
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Entropiq Prague - eSuba 0:2 (8:16, 2:16)

Mapy: Mirage, Nuke, Vertigo

Předzápasové ohlasy:

Martin „Pechyn“ Pechoušek: „Myslím si, že teď už to nebude až tak vyrované a dokážeme je přejet.“

Michal „leckr“ Kadlíček: „Jde už nám o všechno a nemůžeme ten zápas proste jen tak odehrát.“

Čekala se vyrovnaná bitva mezi eSubou a Entropiq Prague, realitou však byla jednostranná demolice. Tým vedený leckrem totálně nestíhal tempo soupeře a propadl. Za celou BO3 získala skvadra v černé a zelené jen deset kol a na Tipsport MČR CS:GO končí.

SINNERS - Cryptova 2:1 (16:5, 10:16, 16:12)

Mapy: Ancient, Vertigo, Inferno

Předzápasové ohlasy:

Max „SHOCK“ Kvapil: „Doufám, že tribuna bude plná, hrát před diváky mě vždycky baví. BO3 jsou vždycky jiné než BO3.“

Martin „MAXX“ Smolár: „Je to jiný zápas, je to BO3, ten upset se tam nestane jen tak. Ale nemyslím si, že bychom na to neměli, věřím svém týmu, že to urveme. SINNERS si na nás dají velký pozor a myslím, že přijde po včerejšku i nějaká příprava.“

Zápas:

Neuvěřitelný boj jednoho z největších outsiderů proti titánům ze SINNERS. Cryptova už jednou domácí jedničku porazila, BO3 série je ale jiná pohádka.

To bylo vidět hned na první mapě, kterou byl Ancient. SINNERS rozdrtili Cryptovu 16:5 a vypadalo to na rychlou jízdu. Jenže hned Vertigo bylo překvapivě v režii ostravské organizace. Rozhodovat muselo Inferno. Finiš nakonec rozhodl ve prospěch SINNERS a ti se v semifinále utkají s Dynamem Eclot.

Brány brněnského výstaviště jsou otevřeny, tribuny se plní. Na fanoušky her a esportu čekají dva parádní zápasy, které doplní složení play-off. Od 13:00 se už podruhé ve skupině B postaví SINNERS Cryptově, BO3 duel před diváky bude ale úplně o něčem jiném. Spoustu emocí můžeme čekat i od druhé části programu, kterou obstarají Entropiq Prague a eSuba. Pokud na místo nedorazíte, tak stále poběží i stream.

Víkendový harmonogram
Pátek 4. listopaduKomentují:
13:00SINNERS vs. CryptovaMishek + Koty
17:15Entropiq Prague vs. eSubaJoshua + Bananides 
Sobota 5. listopaduKomentují:
13:00Dynamo Eclot vs. SINNERSShadye + Storm
~17:00Showmatch + Síň slávyMishek + Storm
~18:15ENTERPRISE vs. vítěz EIQ/ESBMishek + Sphexxai
Po skončení programu: VIP afterparty s DJ Black Angelikou
Neděle 6. listopaduKomentují:
13:00Zápas o 3. místoMishek + Bananides
17:00Halftime Show: Rytmus, Majk Spirit, Paulie Garand
17:30GrandfináleShadye + Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.