Přejít k hlavnímu obsahu

Demolice! Esuba nepustila EIQ Prague do hry a čeká ji sobotní semifinále

4. 11. 2022 | 19:42 Counter-Strike 2 Reportáž
Druhý páteční decider nabídl úplně jinou hru než ten první. Entropiq Prague chtěli eSubě vrátit porážku z prvního kola skupiny, narazili však na jednu velkou modrou zeď. Krvelační střelci kolem Dominika „blogg1s“ Janity povolili soupeři jen 10 bodů a zahrají si semifinále.
Dominik „blogg1s“ Janita
Dominik „blogg1s“ Janita
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Teprve druhou mapu Mirage odstartovali Lukáš „Levi“ Bouřa a Jakub „M1key“ Krausko se svými 1v2 clutchi. Entropiq Prague sice začali za obranu, ale na ní pravidelně hráči v modrém vyzrávali, nad vodou je místy držel Michael „sesL“ Higatzberger se svými entry fragy. Jedinými dvěma nadějemi na udržení ve hře však po změně stran byly pistolky a Josef „MoriiSko“ Maurenc ve vyhraném clutchi. Esuba byla za obrannou stranu neskutečně precizní a EIQ se vůbec nedostávali do hry. Výsledek 16:8 toho byl jasným odrazem.

Úplně poprvé fanoušci na výstavišti mohli vidět mapu Nuke, příliš dlouhý zápas je ale nečekal. Nebojácná obrana eSuby fungovala od prvního kola na jedničku a jediné kolo za útok získali EIQ paradoxně s vylepšenými pistolkami. Všichni hráči v modrých dresech byli lovci, i když hráli za obranu, a 14:1 byl parádní základ na rychlé ukončení zápasu. Po změně stran Entropiq Prague také vyhráli jen jedno kolo a ze stage odcházeli s hlavami sklopenými. Esuba byla jednoznačně lepší a zaslouženě si zahraje v semifinále.

Entropiq Prague vs. eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.