Přejít k hlavnímu obsahu

Zlatý hattrick SINNERS! ZEDKO rekordmanem MČR, eSuba počtvrté stříbrná

6. 11. 2022 | 21:15 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport MČR CS:GO je minulostí. Vítězství pro sebe nakonec urvala zlatá sestava SINNERS, eSuba se musela smířit se stříbrem. Bronz nakonec uzmulo DNE, ENTERPRISE končí čtvrtí. Jindřich „ZEDKO“ Chyba zároveň vyhrál své rekordní páté MČR v CS:GO.
Finálový den MČR 2022
Finálový den MČR 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

SINNERS vs. eSuba – 2:1 (17:19, 16:8, 16:11)

Veto: Mirage (ESB), Nuke (SIN), Overpass

Parádní finále s perfektní atmosférou. SINNERS a eSuba předvedli parádní show před naplněným brněnským publikem. Hned první mapa se musela rozhodovat v prodloužení, kde nakonec vládla „modrá krev“. To ale bylo od outsidera vše. Na Nuku si SINNERS kontrolovali pohodlné vedení, Overpass rozhodovaly obrovsky těsné clutche.

Max „SHOCK“ Kvapil i Jindřich „ZEDKO“ Chyba vyhráli 1v2 situace a díky tomu si jejich celek vytvořil na rozhodující mapě pohodlný bodový náskok. Ani silná CT strana eSubě nestačila na obrat. SINNERS jsou šampiony.

ENTERPRISE vs. Dynamo Eclot – 0:2 (11:16, 13:16)

Veto: Mirage (EP), Ancient (DNE), Dust II

ENTERPRISE chtěli odčinit sobotní nezdar, na obou mapách vyhráli první polovinu. Dynamo Eclot ale vždy povstalo a týmovým výkonem se postaralo o bronzový závěr sezóny. Individuálně se nejvíce duel vydařil Vítu „nbqq“ Pohlotovi a Martinu „Dytor“ Handlovi, na druhé straně nejvíce zlobil Deyvid „h4rn“ Benchev.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.