Přejít k hlavnímu obsahu

Bronzová cena útěchy míří do Pardubic. Dynamo Eclot v boji o třetí místo porazilo ENTERPRISE

6. 11. 2022 | 17:02 Counter-Strike 2 Reportáž
Finálový den začal zápasem o třetí místo, ve kterém se utkali Dynamo Eclot a ENTERPRISE. Ani třetí zápas play-off části Tipsport MČR CS:GO nenabídl decider, DNE se podařilo otočit obě mapy a zaslouženě berou bronzové medaile. ENTERPRISE naopak zakončili rok neúspěšně.
Dynamo Eclot na MČR 2022
Dynamo Eclot na MČR 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Bronzový duel začal mapou Mirage. Dynamo Eclot za T stranu začalo lépe, tři z prvních deseti kol rozhodla 1v1 situace. Poté se ENTERPRISE konečně trochu rozjeli a díky 1v3 clutchi Erika „The eLiVe“ Sitha stihli ještě v první polovině otočit skóre. DNE ale 7 bodů za obranu překvapivě stačilo. Fenomenálně hrajícího Víta „nbqq“ Pohlota po změně stran doplnili spoluhráči a pardubickému celku se podařilo prostoupit obranu EP dokonce šestkrát po sobě. Díky této sérii vyhráli 16:11, ukradli soupeři map pick a šli do vedení v sérii.

I v zápase o třetí místo došlo na Ancient, nejoblíbenější mapu turnaje. Vojtěch „Valencio“ Mydlář zazářil v prvním kole, ale Robert „manguss“ Kasper v tom druhém převážil misky vah na stranu ENTERPRISE, kteří byli neomylní a poměrně rychle si zajistili výhru první poloviny. Dynamo Eclot však ke čtyřem bodům po změně stran začali přidávat další, CT strany jsou zde opravdu silné. Klíčovým pilířem byl Lukáš „capseN“ Koláčný, který se vytasil se dvěma důležitými clutchi. DNE soupeře k ničemu nepustili, EP proměnili jen dva útoky a jak Valencio začal zápas, tak stejným způsobem ho i ukončil. Bronzové medaile míří do Pardubic!

Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE
Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE
Foto: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.