Přejít k hlavnímu obsahu

Rekordman a strůjce úspěchu. ZEDKO zvolen MVP Tipsport MČR CS:GO

8. 11. 2022 | 12:00 Counter-Strike 2 MČR
Z hlediska získaných titulů není úspěšnějšího hráče v historii Mistrovství ČR v Counter-Strike: Global Offensive než Jindřicha „ZEDKO“ Chyby. 24letý borec ve své kariéře již pětkrát ovládl největší tuzemský turnaj a stal se legendou. Fanoušci zároveň střelce SINNERS zvolili nejužitečnějším hráčem turnaje v hlasování Radia Spin.
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone

ZEDKO nebyl dlouho u dobu v SINNERS hlavní hvězdou. Nedostával tolik prostoru, nebyl tím, kdo měl svou přesnou muškou ovládnout zápasy. Od poloviny letošního roku se ale postavení nejúspěšnějšího hráče v historii MČR v hierarchii SINNERS změnilo a Jindřich Chyba se stal tahounem liberecké organizace. U historického zápisu jej přímo na brněnském výstavišti přijela podpořit jeho rodina a nejbližší.

Jeden z nejzkušenějších hráčů na domácí scéně stále ukazuje, že aim mu rozhodně nechybí. Znovu to potvrdil na Tipsport MČR CS:GO. Během jedenácti map poslal k zemi soupeře hned v 230 případech, přičemž nasázel největší počet headshotů. Nejvíce měl dokonce i asistencí. Turnaj ukončil s K/D ratiem 1.29, statisticky měl dle HLTV.org suverénně největší impact a zcela po zásluze byl zvolen nejlepším hráčem.

Obrovsky důležitý byl rifler SINNERS i ve finále. Skóre 67 ku 58, průměrně 88 poškození na kolo. A k tomu i luxusní 1v2 clutch, který můžete zhlédnout na videu níže. „Po tom času a té práci, co jsme tomu obětovali, se nám to konečně vrátilo,“ komentoval ZEDKO výkony svého mančaftu na brněnském turnaji v rozhovoru.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).