Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálně potvrzeno: MrBeast koupí LCS tým. Kdy a který to bude?

8. 11. 2022 | 09:34 League of Legends Spekulace
Už měsíce se šíří komunitou zvěsti, že se MrBeast chystá koupit tým LCS. Proto moderátoři využili situace, když ho měli přímo ve studiu a před očima z celého světa ho vyzpovídali. Ano, stoprocentně některý z týmů koupí!
MrBeast na Worlds 22
MrBeast na Worlds 22
Zdroj: Riot Games

MrBeast je jedním z nejpopulárnějších tvůrců obsahu na světě a svůj odkaz rozšiřuje i mimo internetovou tvorbu. Nejen, že má kanál YouTube se 109 miliony odběratelů, ale také přinesl MrBeast Burger úspěšně do celého USA. Podařilo se mu vysadit 20 milionů stromů prostřednictvím své sbírky TeamTrees a tak bychom mohli pokračovat dál, až například k jeho budoucí kandidatuře na prezidenta za spoustu let.

Jimmymu Donaldsonovi není cizí dělat šokující, velké investice, ale tohle by mohla být doposud jeho největší vůbec. Ve svém hostujícím vystoupení ve vysílání Worlds 2022 MrBeast před finálovým zápasem diskutoval o své lásce ke hře, když padla ona očekávaná otázka, zda jsou fámy pravdivé. „Ach ano. 100%. Otázkou je kdy. Až to uděláme, chci mít tým, který se dostane do takové fáze,“ ujistil své kolegy z vysílání a ukázal směrem k pódiu, kde se mělo hrát grand finále.

Západní týmy to měly v mezinárodních soutěžích pokaždé těžké. Existuje jen velmi málo případů, kdy se tým LCS nebo LEC dostane do závěrečných fází Worlds nebo MSI, a pouze jeden případ, kdy západní tým vyhrál jednu z těchto soutěží (G2 v roce 2019). MrBeast zůstal ve svých plánech vágní a neuvedl přesný časový rámec. „Může to trvat další rok nebo dva, ale ano, je to 100%,“ ujistil kolegy a fanoušky LCS. Nám nezbývá než počkat který z týmů bude v jeho očích ten vyvolený.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.