Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušek si nechal udělat vítězné T1 tetování. Finále ale skončilo jejich porážkou

7. 11. 2022 | 19:26 League of Legends Zajímavost
Brandon Ewing, lépe známý online jako Atrioc, je americký streamer a YouTuber. Ten vložil svou víru do T1, jedné z nejúspěšnějších organizací v League of Legends tím, že se nechal potetovat před finálovým zápasem vítěznou kérkou. Osud ale zvolil jiné šampiony.
T1 tetování bude mít Atrioc navždy
T1 tetování bude mít Atrioc navždy
Zdroj: Twitter/Riot Games

Sestava T1 byla silně favorizována, zatímco jejich soupeř, DRX, se jen tak tak probojoval na světový šampionát. Během turnaje však nabývali na síle, až se dostali do samotného grand finále Worlds 2022. Pro fanoušky T1, kteří doufali, že jejich tým získá trofej a že Faker získá svůj čtvrtý titul mistra světa, to byla šance znovu nastolení nadvlády. Sebevědomí, jaké měl Atrioc, ale přesahovalo kohokoliv jiného.

Ještě než zápasy vůbec začaly, Atrioc si nechal vytetovat nápis „T1 World Champs „22“. Takhle jistý si byl jejich triumfem, přičemž se činem pochlubil na internetu s popiskem „Dát si tetování poté, co váš tým vyhraje, ukazuje hrdost. Ale dostat ho jeden den před tím, než budou hrát? To ukazuje sebevědomí.“ Tweety před a po odehrání her mají velmi odlišné tóny. Předtím lidé jako generální ředitel T1 Joe Marsh projevili svůj respekt k takovému kousku.

Pak už mu to ale lidé dali sežrat. Ludwig po prohře T1odpověděl jednoduchým „ … „ , Scarra zase podobným „ Oh…“. Dokonce i Hasanabi se zapojil do zábavy tím, že odpověděl „nejnormálnější ligový fanoušek „. Atrioc to vzal nicméně s nadhledem a změnil titul za Smash Bros, kde letos vyhrál T1 hráč MKLeo.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.