Přejít k hlavnímu obsahu

Bible vyjde přímo na Steamu! Nebudou chybět kvízy a achievementy

9. 11. 2022 | 10:30 Zajímavost
Nejčtenější kniha v dějinách lidstva míří na Steam. Nebude navíc jen pouhou audioknihou, ale bude obohacena například o zábavné kvízy. „Kinetický román“, jak vývojáři titul popisují, vyjde na oblíbené herní platformě už 14. listopadu.
Bible
Bible
Zdroj: Bible Games

Blíží se konec roku, čas, kdy se mnoho lidí v myšlenkách obrací k narození Ježíše Krista (spolu s tím, zda dostanou FIFA 23 pod stromeček, nebo ne). Pro tuto chvíli však zapomeňte na jiné hry, protože jeden vývojář přináší samotnou Bibli na Steam . Vhodně pojmenované Bible Games vydávají 14. listopadu plně kompletní verzi nejčtenější knihy v historii, doplněnou o drobné kvízy, které prověří vaše biblické znalosti.

Potěší vás, když uslyšíte, že minimální specifikace pro provoz The Bible jsou nízké a nebudete potřebovat ani dedikovanou grafickou kartu. Toto vydání je v podstatě pouze textem z Bible, zabaleným spolu s audioknihou Starého a Nového zákona jako „kinetický román“. I když při spuštění nebudou žádné úspěchy (achievementy), vývojář řekl, že na jejich přidání později zapracují.

Steam verze Bible vznikla kvůli tomu, že pro vývojáře je stále obtížnější číst fyzické knihy. Když si uvědomili, že něco podobného na Steamu ještě nebylo, rozhodli se vytvořit vlastní. Slibují, že projekt udělají zdarma, pokud budou moci použít své výdělky k najmutí překladatelů, kteří jej upraví do více jazyků. Titul bude zatím tedy pouze v angličtině, ale brzy bychom se mohli dočkat třeba i češtiny. Ačkoli to může být první Bible, která zdobí Steam, rozhodně to není první hra s biblickou tématikou ve výloze Valve. Na oficiálních stránkách se dozvíte více podrobností.

Štítky: Steam, Bible
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.