Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenská týmová střílečka Citizen Conflict je stále populárnější nejen doma, ale i ve světě!

11. 11. 2022 | 13:40 PR článek
Slovenské herní studio QORPO, které jistě není třeba představovat, se snaží jít s dobou a přinášet neustálé inovace ve světě her, blockchainu a NFT. Důkazem toho je jejich zatím nejslibnější projekt Citizen Conflict.
Citizen Conflict
Citizen Conflict
Zdroj: Citizen Conflict

Co je Citizen Conflict a čím je výjimečný?

Citizen Conflict je akční střílečka na hrdiny v oblíbeném stylu Cyberpunk, ve které hráči hrají prostřednictvím unikátních antihrdinských postav v podobě NPC. Děj se odehrává na dystopicko-futuristickém místě daleko od pevniny zvaném Ether Island, kde platí zcela jiná pravidla než v reálném světě.

Hráči budou muset prokázat své schopnosti v několika herních režimech, jako je extraction, rush, team deathmatch nebo battle royale, zvyšovat svůj žebříček Citizen a postupně se propracovat z nejchudšího okrsku 10 až na vrchol v okrsku 1. Každý okrsek je naprosto unikátní, má svůj vlastní příběh a specifické postavy, takže si v něm každý zaručeně najde něco pro sebe. 

Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict
Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict
Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict

Hru vyvíjejí skuteční herní nadšenci i zkušení profesionálové a odborníci z různých částí světa a známých studií, jako jsou GameLoft, EA Games a Ubisoft.

Protože se požadavky trhu neustále mění a posouvají kupředu, pracuje tým na nejmodernějším enginu Unreal Engine 5, který hře propůjčuje skutečně dechberoucí vzhled! První oficiální alfa test by měl spatřit světlo světa na konci roku 2022 na herní výstavě v Dubaji.

Hra již prošla několika živými playtesty na největších světových konferencích v Kolíně nad Rýnem a Singapuru a má již velké množství fanoušků a nadšenců, stejně jako nabídek ke spolupráci. Hra vypadá opravdu dobře a je vidět, že na ní pracuje tým zkušených a kvalifikovaných lidí.

Kromě samotného hraní plánují vytvořit speciální komunity pro hráče, tematické akce a turnaje a také jedinečnou herní mapu inspirovanou Bratislavou. Více informací o tomto okrese si můžete přečíst ZDE.

Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict
Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict
Citizen Conflict
Citizen Conflict
: Citizen Conflict

V QORPO Game Studio to opravdu není jen o práci, společnost chápe, že zejména v tomto hektickém segmentu je rovnováha mezi pracovním a soukromým životem opravdu důležitá, a proto se stará o blaho svých zaměstnanců, ať už atraktivním finančním ohodnocením nebo širokou škálou benefitů, jako je home office, občerstvení na pracovišti, moderní vybavení, happiness manažer, teambuilding, „pondělní jídlo zdarma“, Multisport karta, světové konference nebo pomoc s přestěhováním!

Pokud jste opravdový herní nadšenec, zajímáte se o technologie a svět kryptoměn, neváhejte a přihlaste se na volné pozice v této výjimečné společnosti! Více o volných pracovních místech.

Myšlenkou herního studia QORPO je vytvořit unikátní herní Metaverse s názvem Crypto Citizen, která bude spojovat všechny fanoušky her, kryptoměn a NFT, a její pilotní projekt bude první slovenská týmová střílečka Citizen Conflict.

Není pochyb o tom, že Citizen Conflict má velký potenciál, který se tým Slováků úspěšně snaží proměnit ve skutečnost! A nezapomeňte - SKUTEČNÉ VY NESTAČÍ!

Více informací na webu a socials.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).