Přejít k hlavnímu obsahu

Zachrání Creative 2.0 neboli Unreal Editor Fortnite?

12. 11. 2022 | 08:57 Spekulace
Vypadá to, že konečně známe datum vydání Fortnite Creative 2.0. A je to velmi brzy!
mapa
mapa
Zdroj: Epic Games

Unreal Editor, často přezdívaný Creative 2.0, je předurčen k tomu, aby změnil hru k nepoznání. Vzhledem k tomu, že mnoho hráčům začíná připadat režim battle royale trochu ohraný, mohl by tohle ten důležitý krok, který dopomůže Fortnite být nadále prosperující po další jednu éru.

Každý totiž dostane přístup k nástrojům, které Epic Games používá k vývoji Fortnite, čímž posouvá obsah vytvářený uživateli do nové dimenze. Pomyslete třeba na Minecraft a jeho neomezené možnosti.

Na základě nedávných úniků vyjde Creative 2.0 společně se zahájením příští sezóny. Dataminer Shiina vysvětlil: „Epic právě přidal novou verzi s názvem „23.00.UEFN“ na své testovací servery! Stále je možné, že se datum vydání změní, ale je to velmi nepravděpodobné.“

Začátek nové sezóny je naplánován na 3. nebo 4. prosince, v závislosti na době vypnutí serverů. Zatím však nevíme, zda to bude 5. sezóna, nebo počátek zcela nové kapitoly.

Přestože jsme v kapitole 3 méně než rok, dávalo by smysl začít znovu. V poslední době jsou aktualizace totiž, hezky řečeno, o ničem, skoro jako by vývojáři pracovali na něčem velkém v pozadí.

Pokud je Unreal Editor tak výkonný, jak se očekává, bude to významný okamžik v historii. A máme se opravdu na co těšit.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.