Přejít k hlavnímu obsahu

Svatba živě na streamu. Hvězdy zahraniční Twitch scény si řekli své ano

16. 11. 2022 | 09:30 Lifestyle
Svatba může být pro leckoho poněkud intimní záležitost, kterou chcete absolvovat s blízkými přáteli a rodinou. Dva streameři Wendy „Natsumiii“ Luo a Abe „BaboAbe“ Chung to ale pojali přesně naopak a vzali všechny s sebou. Živý ceremoniál sledovalo přes 60 tisíc diváků.
BaboAbe a Natsumiii na svatbě
BaboAbe a Natsumiii na svatbě
Zdroj: Twitch

Svatební den patří mezi v životě mezi ty nejdůležitější, sdílet jej chcete především s vašimi nejbližšími. Když ale máte příliš dlouhý seznam, může být těžké pozvat opravdu všechny – obzvláště, pokud máte velký zástup fanoušků, jako jsou Natsumiii a BaboAbe. Ti jsou součástí kruhu streamerů zaměřujících se na zábavný obsah, Offline TV & Friends. Právě jejich skupinová vysílání jsou velkým zdrojem popularity.

Jejich svatba byla velkým okamžikem pro všechny ve skupině. Duo má také oddané jádro fanoušků, kteří chtěli být součástí velkého dne. Jaký je tedy lepší způsob, než vše odvysílat živě na Twitchi?

Natsumiii před velkým dnem řekla fanouškům jasně: „Všichni jste zváni na naši svatbu“. Kamery se chopil známý tvůrce Jeremy „Disguised Toast“ Wang, dále nechyběli ani Pokimane, Ludwig nebo Valkyrae.

Svatba se konala v královské síni, výměnu slibů Abeho a Wendy sledovaly desetitisíce očí. Stream měl obrovský úspěch, na vrcholu oslav jej sledovalo přes 60 000 diváků. Vysíláno zastavil až počátek afterparty.

Natsumiii a Abe tento krok umožnil sdílet důležitý okamžik se všemi, kteří tvoří jejich životy. I s komunitou.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.