Přejít k hlavnímu obsahu

eSubu opouští CS: Source team!

9. 5. 2008 | 09:12 Counter Strike: Source
Po 9ti měsících boje organizace eSuba přichází o jeden z nejlepších Counter - Strike: Source teamů v Evropě! Po posledním úspěchu z Francie - Lan79, dostali kluci zatím blíže nespecifikovanou nabídku od zahraniční organizace. Zatím se nám bohužel nepodařilo vyslídit od koho (naše spy teamy na tom pracují). Spekuluje se o organizacích jako 4Kings, Reason - Gaming, Meet your Makers a jiných. Zatím máme jenom vyjádření velitele teamu Marka ".PhP" Kádka.
Výchozí obrázek

Po 9ti měsících boje organizace Česko eSuba přichází o jeden z nejlepších Counter - Strike: Source teamů v Evropě! Po posledním úspěchu z Francie - Lan79, dostali kluci zatím blíže nespecifikovanou nabídku od zahraniční organizace. Zatím se nám bohužel nepodařilo vyslídit od koho (naše spy teamy na tom pracují). Spekuluje se o organizacích jako Velká Británie 4Kings, Velká Británie Reason - Gaming, Dánsko Meet your Makers a jiných. Zatím máme jenom vyjádření velitele teamu Slovensko Marka ".PhP" Kádka.

 

"Musím však poďakovať eSuba bez ktorej podpory by sme nemali možnošť dostať sa tak ďaleko, dostať sa na lanku do francúzka a ukázať čo je v nás. eSuba nás celý čas podporovola a pomáhala nám. Za to jej ďakujem.

Na druhej strane je logické že ideme za lepším. Tak to u nás bolo vždy, už keď som začínal so sourcom opustil som dobrú partu kamarátov preto aby som si mohol zahrať na úrovni, s najlepšími.

Hrali sme za eSubu 9 mesiacov na ktoré budem spomínať len v dobrom. eSuba je dobrý klan ktorý najmä tvorí trojica skvelých ludí Nudlák, sCop a Pitbull.

Tak ešte raz díky, a dúfam že nás raz pochopíte. Želám veľa štastia eSuba a jej teamom v budúcnosti."

 

Jak si sami můžete přečíst, kluci míří hodně vysoko. Taky proč ne. Za jejich výsledky si to určitě zaslouží! Takže kluci gl a hf! Ať už kdekoliv, jsme na vás pyšní! muck :-*

 

Sestava:

Slovensko Marek ".PhP" Kádek
Česko Tomáš "WT" Herout
Slovensko Martin "UN" Stehlík
Česko Daniel "STR" Ladra
Česko Petr "pR" Novák