Přejít k hlavnímu obsahu

Skin měnící mapu? Zimní Summoner's Rift v League of Legends je zpět. Částečně

16. 11. 2022 | 16:00 League of Legends Zajímavost
Riot Games experimentují s novými efekty u speciálních skinů. Empyrean Pyke a nyní Winterblessed Diana promění Summoner's Rift poté, co se postarají o smrt všech pěti protivníků Penta killem. Díky nově odhalenému skinu na Dianu se hráči částečně dočkají návratu oblíbené zimní mapy.
Skin měnící mapu?
Skin měnící mapu?
Zdroj: youtube.com/skinspotlights

Od roku 2018 se zima na Summoner's Rift nevrátila. Zasněžená krajina do té doby častokrát provázela zimní měsíce v League of Legends, poslední léta jsou však bez podobných změn samotné mapy.

To se nyní alespoň částečně mění. S příchodem Winterblessed Diany bude ve hře již druhý speciální efekt pro Penta killy. Pokud Winterblessed Diana pokosí všechny soupeře, začne na Summoner's Rift dopadat sníh a nad samotným šampionem se objeví na několik sekund polární záře. 

Speciální efekt po Penta killuale rozhodně není jedinou zajímavostí na Winterblessed Dianě. Pokud dá svou ultimátní schopností poškození alespoň dvěma nepřátelským šampionům, transformuje se. Efekt trvá do další smrti nebo Recallu.

Spelly transformované Diany mají fialové tónování, jak lze vidět především u Crescent Strike (Q).

Winterblessed skiny by měly být k mání 9. prosince 2022, chvíli po patchi 12.23. Kromě Diany budou součástí Winterblessed Shaco, Swain, Warwick, Zilean a Zoe.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).