Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhládlo ti? Přijď si k nám na Twitch během víkendu zasoutěžit o poukazy na KFC

19. 11. 2022 | 11:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Víkendové klání v PUBG: Battlegrounds uzavře letošní mistrovskou sezónu. Zpříjemnit si sledování bojů o český titul můžeš díky soutěžím o KFC poukazy na pořádný Chicken Dinner.
KFC Chicken Dinner
KFC Chicken Dinner
Zdroj: PLAYzone

Na účastníky Vodafone MČR PUBG čeká od pátku do neděle 22 náročných her. Tento maraton jsme se díky našemu partnerovi KFC rozhodli zpříjemnit stejným počtem soutěží. Kdo by se nechtěl nadlábnout? V průběhu celého turnaje budou v chatu na Twitchi probíhat jednoduché soutěže o 22 poukazů na 500 Kč.

Jak to celé bude fungovat? Kdykoliv si Vodafone MČR PUBG naladíte, tak stačí jen do chatu napsat uvedený soutěžní hashtag. Ze všech soutěžících bude vždy po skončení hry vylosován jeden vítěz. Jakmile začne další mapa, každý může opět soutěžit znovu. Tomu říkáme extra motivace si naladit to nejlepší domácí PUBG.

Páteční nálož zápasů startuje v 18:00, sobotní a nedělní přesně v poledne. Přijď si na Twitch pro své kuře!

Štítky: MČR, PUBG, KFC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.