Přejít k hlavnímu obsahu

Čeští a slovenští borci bohužel neuspěli. PLAYzone stream vám i tak přinese Red Bull Flick živě

20. 11. 2022 | 09:45 Counter-Strike 2 Turnaj
Red Bull Flick českým a slovenským zástupcům nevyšel podle představ. Jedna z dvojic se rvala až do posledního kola, ale soubojům světoznámých jmen budou všichni reprezentanti bohužel už jen přihlížet. Na našem Twitchi vám i tak přineseme živý přenos finálového dne.
MATYS & HONES
MATYS & HONES
Zdroj: Sampi.Tipsport

25 vítězných dvojic z regionálních a národních kvalifikací bylo rozděleno do čtyř skupin, z každé mohly jít dál jen dvě nejlepší. Jako první šli do boje Peter „naturaL“ Turčan a Ľuboš „HenkkyG“ Ilko, kteří měli po dvou kolech čistou bilanci a tím i krásně rozehraný turnaj. Zbylé tři zápasy však nezvládli a s kodaňským kláním se rozloučili. Jejich skupinu A opanovali Portugalci drext a Frozzen, pozor, nepleťte si s naším frozenem!

Skupina C o několik hodin později čekala na Zákusečky, tedy dvojici hráčů Sampi.Tipsport. Jan „HONES“ Urválek a Matúš „MATYS“ Šimko hned v prvním kole nestačili na polské duo raks0n a mati, které jako neporažené celou skupinu ovládlo. Česko-slovenský tandem však následně vyhrál třikrát v řadě a stále byl ve hře o postup. Dánové Knuten a Speedie ale v rozhodujícím pátém kole byli nad jejich síly. Konečná.

Závěr kvalifikace proti sobě postaví nejlepší týmy ze skupin, TOP 2 doplní hlavní turnaj. V něm už čekají zástupci osmi známých organizací – BIG, Copenhagen Flames, FURIA, G2 Esports, NIP, OG, semifinalisté Majoru Heroic a obhájci prvenství z týmu Spirit. Finálový den netradičního mezinárodního klání o 50 tisíc euro vám přineseme živě na Twitch kanále PLAYzoneUP, od 14:00 se na vás těší CrazyJane24 a Straty.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.