Přejít k hlavnímu obsahu

Který hráč nejrychleji umíral, kdo nejvíce cestoval a na koho je spoleh? Vodafone MČR PUBG v řeči čísel

23. 11. 2022 | 10:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Pro uzavření letošní mistrovské sezóny jsme si pro vás připravili zajímavé statistiky. Výsledky už známe, ale přemýšleli jste někdy o tom, kdo nejvíce najezdil, nebo byl třeba nejčastěji na zemi? Nebo na jakou vzdálenost padl nejdelší kill? Připraveno pro vás máme mnohem více.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Titul novopečených mistrů České republiky si odnesli hráči SHEESH. Koncovka sice neprobíhala podle jejich představ, ale i tak ubránili náskok pěti bodů před SKADE. Bronzové medaile si odnesl Imperishable Clan.

Mistři ČR v PUBG: tým SHEESH
Mistři ČR v PUBG: tým SHEESH
Foto: PLAYzone

Ve 22 hrách si 11 účastníků rozdělilo všechna kuřata, na zbylou pětici už nezbylo. Králem Miramaru byl se třemi výhrami Online Vision Gaming, tři Chicken Dinnery si z Erangelu odnesl Imperishable Clan.

Winner Winner Chicken Dinner
Winner Winner Chicken Dinner
Foto: PLAYzone

Celkově na turnaji padlo 5 killů na více než 500 metrů, ten Crowleyho vyhrál jen o 2 metry. Mezi přeživšími stejně tak FreeKill zvítězil jen o 28 sekund. Nowikk je parťák opravdu k nezaplacení, protože nikdo jiný nezvedl více než 15 spoluhráčů. Nejlepší „vyžírači“ Danny a TN ukradli 7 (6) killů, ale sami ztratili jen jeden.

Nelepší highlighty
Nelepší highlighty
Foto: PLAYzone

Přesně opačnou statistiku má Dazz, jenž kradl jen jednou, ale ztratil hned 7x. Ještě smutnější jsou ale hráči Fourex, protože všichni čtyři jsou na dně nejen celkové tabulky, ale i té s nejdelším časem přežití. Kojot si oproti tomu sice zahrál, ale dost času strávil na zemi. Pořád lepší než věčně první mrtvý jako Crowley...

Největší smolaři
Největší smolaři
Foto: PLAYzone

Udělené poškození je tradiční statistikou, kterou ovládli SILERZZ před Grendysem. Jiný hráč SKADE Double přitom nasázel o 2 500 poškození méně, ale má více zářezů i asistencí. Podle jednoho sloupce v řeči čísel se těžko hledá nejlepší střelec. Nejvíce killů má na kontě FreeKill, jenž je v tabulce poškození až sedmý.

Nejvíce uděleného poškození
Nejvíce uděleného poškození
Foto: PLAYzone

Kdo naopak byl obětním beránkem? I tady v TOP 3 najdeme Grendyse. Akci však nevyhledával jen on, protože dva jeho další spoluhráči jsou těsně za ním, Dedrix se jediný soupeřům mírně vyhýbal. ZderA skoro 5 tisíc poškození utržil od zóny, což je neuvěřitelné číslo. Jeho tým strávil v modré suverénně nejvíce času.

Nejvíce obdrženého poškození
Nejvíce obdrženého poškození
Foto: PLAYzone

Rotace jsou klíčovým aspektem PUBG, nejvíce času na cestě strávili Online Vision Gaming, což jim vyneslo tři Chicken Dinnery. Plavců jsme tu naopak tentokrát moc neměli. Děkujeme všem za krásnou sezónu!

Největší cestovatelé
Největší cestovatelé
Foto: PLAYzone
Zdroj: twire.gg
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.