Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth je jedinou streamerkou v top 100 na Twitchi. Kde je konkurence?

23. 11. 2022 | 19:24 Twitch
Poprvé po dlouhé době je v první stovce nejsledovanějších content creatorů na Twitchi podle metriky nasledovaných hodin pouze jedna jediná osamělá streamerka, kterou je Amouranth. Kde je její konkurence a koho v říjnu diváci na streamovací platformě sledovali nejvíce?
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Amouranth YouTube

Hodiny sledovanosti jsou ovlivněny především odvysílanými hodinami, což je jeden z důvodů, proč je nyní Amouranth podle údajů analýzy Rainmaker.gg jedinou zástupkyní v top 100 na Twitchi.

V ženském žebříčku se na prvním místě se umístila Amouranth, následována Vtuberkou Shylily, třetí je streamerka Valorantu Kydae. Asi největší rivalka Amouranth Pokimane, která obvykle figuruje v první stovce, v říjnu kvůli přestávce od svého pravidelného programu streamovala zřídkakdy.

Vysoká sledovanost Amouranth pokračuje i po nedávném velkém zjištění. Teď už si za svým contentem stojí sama a čísla jsou stále na její straně.

V říjnu 2022 byl nejsledovanějším streamerem na Twitchi Brazilec Gaules, a to především díky jeho populárním streamům CS:GO Majoru v Riu.

Sledovanost streamerů na Twitchi za říjen
Sledovanost streamerů na Twitchi za říjen
Zdroj: Rainmaker.gg
Zdroj: Rainmaker.gg
Štítky: Twitch, Amouranth
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.