Přejít k hlavnímu obsahu

250 tisíc za nic. Vydali EA Sports nejhorší balíček v historii FIFA?

27. 11. 2022 | 09:56 EA SPORTS FC 24 Gaming
EA Sports nabídli u příležitosti Black Friday speciální balíček v ceně neuvěřitelných 250 tisíc mincí. Jen málokdo si mohl podobnou parádu dovolit, ještě méně hráčů pak zkusilo své štěstí. A ti, kteří pack otevřeli, toho okamžitě litovali. Zaplatili totiž 250 tisíc mincí za 100 neobchodovatelných zlatých hráčů a ještě ke všemu se často museli smířit s nepoužitelnými kartami. Čtvrt milionu bylo pryč.
Balíček za 250 tisíc mincí
Balíček za 250 tisíc mincí
Zdroj: twitter.com/FIFA22_INFO

Vývojáři jdou ve FIFA 23 často nepopulární cestou. Oproti předchozím ročníkům výrazně přibylo neobchodovatelných balíčků a SBC. Znamená to, že karty, které hráči v balíčcích či výzvách dostanou, nemohou následně poslat na přestupový trh a inkasovat za ně mince. Výrazně se tím snižují možnosti, jak nastřádat dostatek prostředků k tomu, aby vlastníci týmů ve FIFA Ultimate Teamu mohli poskládat z nakoupených karet pořádný mančaft.

Otevírání balíčků není nikdy tím správným investičním řešením ve fotbálku od EA Sports. Je třeba pořádná porce štěstí, aby se podobná koupě vyplatila. V případě 250k packu z Black Friday byly šance ještě nižší. Nikdo ale netušil, jak špatná doopravdy je hodnota balíčku.

Absolutní většina hráčů sdílela tragické výsledky po otevření svého pokladu. Ten, kdo měl štěstí, viděl alespoň walkout. Často ale dosahoval nejlepší fotbalista v balíčku ratingu 84/85. To je za 250 tisíc mincí otřesná návratnost. K tomu všemu obsahoval pack často i desítky duplikátů. O 10 výběrech ze dvou hráčů MS ani není třeba mluvit.

Hráči Black Friday ve FIFA vnímají jako další fiasko EA Sports. Kritizují především návratnost balíčků, která je ve FIFA 23 naprosto tristní a dost možná nejhorší v historii.

Štítky: fifa, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).