Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect představil vlastní bourbon, během chvíle se vyprodal

29. 11. 2022 | 16:50 YouTube
Herschel „Guy“ Beahm IV, známější spíše pod svou přezdívkou Dr Disrespect, je oblíbený streamer, který nedávno představil vlastní bourbon. Ačkoliv bylo od počátku řečeno, že se bude jednat o „velmi limitované vydání“, fanoušci pravděpodobně netušili, jak moc tato slova budou pravdivá.
Dr Disrespect představil vlastní bourbon, během chvíle se vyprodal
Dr Disrespect představil vlastní bourbon, během chvíle se vyprodal
Zdroj: Twitter - Black Steel Bourbon

DrDisrespect představil novou značku bourbonu, o tomto plánu se zmínil již na začátku roku. Jedná se o malosériový bourbon z Kentucky. Spojení se známým jménem mohlo napovědět, že přitáhne pozornost (nejen) streamerových fanoušků. Mnohé i tak překvapilo, že bylo kompletně vyprodáno během pouhých několika hodin. Podle doktorových slov na Twitteru byla poptávka tak vysoká, že dokonce způsobila problémy na webu. 

Chuťový profil bourbonu nabídl zelené jablko, skořici, ohořelé dřevo, vanilkový lusk, citrusy a samozřejmě vítězství. Pokud byste si náhodou na limitovaný bourbon brousili zuby v případě, že by došlo k doplnění zásob, budeme vás muset bohužel zklamat. Dodáván je pouze do 30 států v USA. V závislosti na tom, kam případný zákazník chtěl výrobek poslat, se pak lišila cena, pohybovala se však kolem 60 až 70 dolarů (tedy 1400 až 1640 Kč) za láhev.

Ruku k dílu přiložila i Marianne Eaves, první ženská mistrná destilátorka od dob prohibice, nutno tedy říct, že to pravděpodobně skutečně stojí za to. V současnosti je produkt vyprodaný, nicméně není všem dnům konec. 

„Jako zapálení znalci Bourbonu máme Black Steel jako náš vášnivý projekt již mnoho let,“ okomentoval Disrespect na Twitteru Black Steel. „Zahajovací den byl úspěšný. Chuť vítězství právě započala.“

Milovníci dobrého alkoholu i streamerovi fanoušci tak nyní mohou pouze doufat, že bude vyrobena další dávka tohoto zajímavého bourbonu. Uvidíme, s jakým dalším zajímavým nápadem DrDisrespect přijde. 

Zdroj: DotEsports
Štítky: DrDisrespect