Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat dánské legendy. Device se může utkat i s eSubou či Dynamem

28. 11. 2022 | 17:44 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nicolai „device“ Reedtz se připravuje k návratu na server. Dánská hvězda a čtyřnásobný šampion Majoru, největšího turnaje profesionálního Counter-Striku, bude s Astralis součástí play-off CCT North Europe Series 2. V něm se mohou potkat i s Dynamem Eclot či eSubou, dvěma českými želízky v ohni.
Nicolai "device" Reedtz
Nicolai "device" Reedtz
Zdroj: Astralis

Měsíc po svém opětovném příchodu do organizace Astralis se Nicolai Reedtz konečně přidá ke svým kolegům v soutěžním zápase.

Device a spol. byli pozváni do play-off CCT North Europe Series 2. Po boku dánského mančaftu byly mezi nejlepší šestnáctku pozvány týmy HEET, OG a GamerLegion. Kromě legendárního snipera se tak o co největší porci z celkového prize poolu 50 tisíc dolarů (přibližně 1,15 milionu korun) porve i Adam „NEOFRAG“ Zouhar.

V play-off se mohou ukázat i eSuba a Dynamo Eclot, svou účast si ale budou muset vybojovat. Ve skupinové fázi mají zatím oba tuzemské celky skóre 1-1.

Sestava Astralis na CCT:

 Dánsko Nicolai „⁠device⁠“ Reedtz
 Dánsko Andreas „⁠Xyp9x⁠“ Højsleth
 Dánsko Lukas „⁠gla1ve⁠“ Rossander
 Dánsko Mikkel „⁠MistR⁠“ Thomsen
 Dánsko Benjamin „⁠blameF⁠“ Bremer

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).