Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnaj roku přichází! Přijď zakončit sezónu v PUBG!

10. 12. 2022 | 08:00 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Sezóna Vodafone MČR PUBG je za námi, do konce roku však stále zbývá necelý měsíc. A proto přinášíme další turnaj! Formát WWCD, Dua a ke všemu Vikendi? Na to vše narazíte v naší Winter Winner Chicken Dinner Challenge, která má za cíl se pořádně rozloučit s rokem 2022. Tento unikátní turnaj vám přinášíme s partnerem Datart, který vám po celý rok přináší turnaje v různých herních titulech. Neváhej, slož s kamarádem tým a přijď si naposledy v roce zahrát!
Datart PUBG turnaj
Datart PUBG turnaj
Zdroj: PLAYzone

Tento turnaj vám přináší  herní specialista DATART. Pokud potřebuješ updatovat herní gear, pak právě DATART je tu pro tebe!

Winter Winner Chicken Dinner Challenge je zajímavý turnaj, ve kterém účastníci bojují o prize pool v hodnotě 2 500 Kč. Počet míst je omezený na 40 dvojic, neváhej se tak do turnaje přihlásit včas!

Celkově se odehraje 5 her. Dvě zamíří na písečný Miramar, další dvě pak do lesnatého Erangelu. Co by to bylo za zimní turnaj, pokud by se zde neobjevila také zimní mapa Vikendi!

Hraje se v globálním esport nastavení, Vikendi pak má přizpůsobený preset. Týmy budou hrát v dvojčlenných týmech (Duo) ve formátu WWCD - vítěz bere vše! Pro každého výherce mapy čeká odměna ve výši 500 Kč, celkově se tak hraje o 2 500 Kč! Více informací naleznete v profilu samotného turnaje.

Výhra v sérii:

V každé hře čeká pro vítěze odměna v podobě:

  • 1. místo - 500 Kč

Celkově se tak v pěti hrách hraje o 2 500 Kč.

Winter Winner Chicken Dinner Challenge
Winter Winner Chicken Dinner Challenge
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!