Přejít k hlavnímu obsahu

Osobnosti letošního MČR na charitativním streamu. Co si pro diváky připravily?

3. 12. 2022 | 14:19
Druhý ročník charitativního streamu pod hlavičkou EsuBraníku bude v sobotu 3. prosince pomáhat zvířatům. Skupina kolem známých tváří letošního vysílání Tipsport MČR CS:GO, jakými jsou Petr „Lomister“ Otradovec či Jakub „Koty“ Kotajny, bude vybírat peníze na charitativní spolek Šance zvířatům, který se stará o týraná nebo odložená a nechtěná zvířata v útulcích. Vysílání začíná ve 14:30.
Lomister a Koty na MČR
Lomister a Koty na MČR
Zdroj: PLAYzone

K již zmiňovaným komentátorům se na streamu přidá také moderátorka Isabela či hráči eSuba Youngsters Jiří „KOZLIK“ Kozel a Matěj „SHINIGAMI“ Pátek.

Jedním z hlavních organizátorů je již zmiňovaný Petr Otradovec, jenž se k celé akci vyjádřil. „Jde o druhý ročník. Loni se vybralo 27 500 korun, což bylo několikanásobně víc, než v co jsme doufali,“ vzpomínal Lomister na minulý rok. „Letošní cíl je tuto částku překonat,“ dodal.

Stream začíná ve 14:30 na Twitchi. Diváci se mohou těšit na bohatý program včetně soutěží a her spolu se speciálními hosty. Přispět lze přímo na streamu.

Štítky: charita
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).