Přejít k hlavnímu obsahu

Chtěli jste to, máte to mít! Vodafone PLAYzone Arena bude hostit první noční LANku

9. 12. 2022 | 11:01 Aréna
Oblíbený koncept nočních lanpárty nově přichází také do Vodafone PLAYzone Areny. Pokud hledáš nevšední herní zážitek, ať už sám, nebo se svými kamarády, tak tohle je něco pro tebe!
Noční LANka ve Vodafone PLAYzone Areně
Noční LANka ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Skuteční hráči jsou často nočními sovami, a právě tuto sortu jsme se nyní rozhodli grandiózně pohostit. Historicky první noční LANka ve Vodafone PLAYzone Areně, která se nachází v pražském obchodním centru Westfield Chodov, totiž proběhne již o tomto víkendu. Přijít si užít plnohodnotné noční hraní můžeš v noci ze soboty 10. na pondělí 11. prosince. Začínáme v 19:00 a končit se bude až nad ránem, přesně v 7:00.

Akce v našem esportovém centru bude určena jak pro skupiny, co hledají ideální příležitost se potkat, něco spolu zahrát a dát si u toho nějaký ten drink nebo jiný nápoj, ale také pro jednotlivce, kteří na nekonečné herní session hledají nové parťáky. První arénová noční LANka se pomalu plní, tak neváhej a zavčasu si rezervuj místo na emailové adrese arena@playzone.cz. Připraveny budou počítače s parádním výkonem.

Vstupné na premiérovou akci je 599 Kč za osobu, kromě herní stanice ale obdržíte u vstupu balíček občerstvení plný energie. Abyste vydrželi až do rána, v ceně jsou dvě plechovky Red Bullu a Pringles. Mimo to ale bude po celou noc otevřený náš bar, kde bude možné si dokoupit další malé občerstvení. Věříme, že první noční LANka bude jen první z mnoha parádně strávených noc. Těšíme se na tebe a tvé kámoše!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.