Přejít k hlavnímu obsahu

Mazarini v nejlepší formě! Klíčovým killem dovedl svůj tým k výhře 370 tisíc korun

10. 12. 2022 | 16:34 PUBG: Battlegrounds Reportáž
V pátek 9. prosince proběhl další z mnoha turnajů série Twitch Rivals. Netradiční klání proti sobě postavilo 8 osmičlenných týmů, v jejichž řadách jsme mohli vidět i řadu českých zástupců. Region CEE reprezentoval Mazarini, za Velkou Británii si zahrál spajKK s TheCobrou a v řadách Itálie nastoupil oKKo. O titul s nejvíce prize money ale až do konce bojoval jen jeden z nich.
Mazarini na Twitch Rivals
Mazarini na Twitch Rivals
Zdroj: Mazarini / Twitch

PUBG EMEA Showdown nabídl čtyři napínavé hry ve čtyřech netradičních módech. Vše začalo zápasem 32 proti 32 hráčům, následovala hra s extrémně zvýšenou porcí nejsilnějšího vybavení a po Destruction Derby na mapě Deston o vítězi rozhodlo bránění nemocnice, kde všichni útočili na vedoucí tým tabulky.

Úvodní „Platoon Mode“ vyšel dokonale CEE týmu s Nikolaiem „Mazarini“ Lazarevem. Ten sice nepřežil, ale rovná polovina jeho 32členné smečky ano, a tak si jako jediný z českých hráčů z první hry připsal výhru. Kill se českému hráči nepodařil získat ani v módu „Raining Packages“, ale jeho tým byl jen krůček od Chicken Dinneru. Totéž se podařilo i v „Destruction Derby“ a tým regionu CEE v tabulce držel celkové druhé místo.

Rozhodovalo se na Hospitalu, kde v rámci „Tower Defendingu“ odolávalo 8 hráčů vedoucího Turecka se silnými P90 proti 56 nájezdníků pouze s pistolemi a granáty. Tady přišla Mazariniho chvíle! Našel totiž sestřeleného CodeMarca, na zemi jej dorazil a získal pro svůj tým klíčový kill, který v konečném zúčtování znamenal posun do čela tabulky. Turecko se totiž neubránilo a o tisícovku dolarů nad CEE prohrálo.

Tým střední a východní Evropy si celkově připsal 16181 dolarů, Mazarini si tak odnesl krásných 47 tisíc korun. Jak se ale vedlo ostatním českým hráčům? Tempo po prohře v úvodním módu už bohužel nedokázali zachytit. Martin „spajKK“ Beneš a Jan „TheCobra“ Čičmanský skončili sedmí, ale i přesto každý bere něco přes 31 tisíc korun. Jiří „oKKo“ Trojan si přes smolný průběh a poslední místo pořadí odnáší necelých 25 tisíc.

Konečné pořadí Twitch Rivals: PUBG EMEA Showdown
Konečné pořadí Twitch Rivals: PUBG EMEA Showdown
Foto: Twitch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.