Přejít k hlavnímu obsahu

Nejsledovanější streamerky roku 2022. Poznáte, kdo je na fotce?

22. 12. 2022 | 13:55 Twitch
Odpovědí na naši úvodní hádanku nebyl nikdo jiný než Tereza „itsterez“ Herzánová, která ani jednou nechyběla v letošní top desítce. Navíc se nestalo, aby se ocitla mimo stupně vítězů, zkrátka jedna z nejpopulárnějších tváří českého Twitche. Jak tráví itsterez svátky a koho budeme hádat dále?
Hádej kdo!
Hádej kdo!
Zdroj: PLAYzone

V minulém článku jsme vám poskytli fotku mladičké Terezy „itsterez“ Herzánové, což je správná odpověď na první hádanku. Jak se ke svátkům staví dnes? „Moje Vánoce celý život vypadaly nějak takhle: Stromeček se zdobil den před a vše bylo na poslední chvíli. Štědrý den jsme šli vždy navštívit babičku s dědečkem a pak jsme si doma rozbalili dárky,“ vzpomíná itsterez na svátky v dřívějších letech.

„Poslední 3-4 roky se to však dost změnilo. Rodiče se od sebe odstěhovali, takže se Vánoce moc neslavily. Já byla první rok po této změně se sestrou ve Vietnamu, tam to nebylo úplně o tradicích. Další rok jsem byla vlastně s tátou doma už sama, takže jsem na Vánoce streamovala. Minulý rok, po tom, co jsem se odstěhovala, jsme na Vánoce zašli navštívit rodiny a pak jsem se zase celý den věnovala streamování,“ ohlíží se streamerka za posledními lety.

„Tento rok to vidím zhruba stejně, co mě ale baví je to, že Vánoce slavím se svojí komunitou. Pečeme perníčky na streamu, zdobíme strom a Štědrý den budeme trávit taky spolu téměř celý,“ plánuje se itsterez letošní závěr roku.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

Poznáte streamerku na fotce níže?

Která streanerka je na fotce?
Která streanerka je na fotce?
Zdroj: PLAYzone
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.